Ergo FinTech Academy izraudzīsies labakās biznesa idejas

ERGO FinTech Academy ir Latvijā pirmā finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumu akseleratora programma, un tās piedāvājums jaunuzņēmējiem ir viens no apjomīgākajiem, kāds Latvijā līdz šim bijis pieejams. Visu septembri notiks programmas atlases pasākumi četrās Latvijas pilsētās – Ventspilī, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā. ERGO FinTech Academy izraudzīsies Latvijas radošākos prātus jauno uzņēmēju vidē, sniegs tiem noderīgas lekcijas un konsultācijas uzņēmumu izveidē, kā arī atbalstīs jau esošus jaunuzņēmumus. Labākie projekti, kas tiks noteikti oktobra beigās, saņems naudas balvas savu ideju realizācijai, apmaksātu pieredzes apmaiņas braucienu uz SLUSH startup pasākumu 11. un 12. novembrī Helsinkos, kā arī citas vērtīgas balvas.

Lai reģistrētos dalībai kvalifikācijas pasākumā, ir jāpiesaka sava ideja ERGO FinTech Academy mājaslapā academy.eegloo.co, kur pieejama arī plašāka informācija par pasākuma norisi.

Pieteikties var ikviens, kam ir kāda jauna, inovatīva ideja un vēlme to realizēt. Idejas var būt saistītas ne tikai ar finanšu jomu vai tehnoloģijām, fintech sevī ietver arī klientu apkalpošanu, klientu lojalitātes programmas, mazumtirdzniecību, kredītmaksājumus, kredītsaistības un daudzas citas jomas.

Programmas organizatoriem ir liela pieredze šāda veida paskumu rīkošanā, inkubatora pieredzē ir izvērtētas vairāk nekā 1500 biznesa idejas, tāpēc ikvienam idejas autoram tiks sniegts profesionāls atbalsts idejas izvērtēšanā un attīstīšanā, lai izvērtētu tās potenciālu finanšu jomā.