Ideju konkurss “Jauns vides objekts kāziniekiem Krāslavas pils kompleksā”

Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs (TIC) organizē ideju konkursu „Jauns vides objekts kāziniekiem Krāslavas pils kompleksā” jaunlaulāto izklaidei vai mīlestības apliecinājumu izvietošanai Krāslavas pils kompleksa teritorijā.

Tuvojas 14.februāris, kas ir Svētā Valentīna, jeb visu mīlētāju diena. Šo ideju konkurss ir veltīts šai dienai, kā arī visiem jaunlaulātajiem, kas plāno savā kāzu dienā apmeklēt Krāslavas pils kompleksu, pastaigāties pils parkā, nofotografēties pils fonā un piemiņai par šo skaistu dienu un arī kā mīlestības apliecinājumu atstāt kādu simbolisko lietu pils kompleksā. Bieži jaunlaulātie dod solījumu viens otram un atstāj uz tilta saslēgtas piekaramās atslēgas ar saviem vārdiem…

Bet varbūt mums kopā radīsies vēl kāda interesanta ideja, kā tieši pils kompleksa teritorijā padarīt kāzas neaizmirstamas? Patiešām gribas, lai idejas realizācijas rezultātā pils kompleksā parādās unikāls vides objekts jaunlaulātajiem, novada iedzīvotājiem un viesiem.

Konkursa rezultātā tiks izvēlēta viena ideja, kura pēc saskaņošanas ar Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekciju un pateicoties Krāslavas novada domes atbalstam varētu būt realizēta. Izvērtējot idejas, tiks ņemta vērā atbilstība izvirzītajiem konkursa mērķiem, atbilstība pils kompleksa attīstības koncepcijai, oriģinalitāte un finansiālais izdevīgums.

Idejas aicinām iesniegt Krāslavas novada tūrisma informācijas centrā (Pils iela 2, Krāslava) līdz 2015.gada 2.martam (plkst.17.00), vai iesūtīt pa e-pastu tic(@)kraslava(.)lv.

Pirms iesniegt idejas aprakstu, lūgums iepazīties ar konkursa nolikumu, bet idejas iesniegšanai izmantojiet pielikumā esošo veidlapu.

Esam aktīvi un paši veidojam savu vidi!

Nolikums
Priekšlikums