Žurnāls IEVA šonedēļ viesojas Latgalē – Preiļu pilsētā

Žurnāla IEVA 27. augusta numurā apceļojam Preiļus un iepazīstam latgaliešu stiprumu un gudrību. Žurnālā lasi par etnomūziķi Kristīni Kārkli-Puriņu, kinorežisoru Jāni Streiču, Daini Skuteli, leļļu meistari Vladlenu, uzņēmuma Re&Re vadītāju Aināru Pauniņu, Mariju Aglonieti un citiem.

Etnomūziķe Kristīne Kārkle-Puriņa: «Dziesma un ģimene ir spēks, kas dziedē.»

Kinorežisors Jānis Streičs: «Manā filmā būtu daudz skumju stāstu. Par traģiski zaudēto dēlu… Bet arī skaisti mīlestības stāsti.»

Daini Skuteli uz Preiļiem atveda mīlestība. Izstaigājam kopā ar viņu pilsētas skaistākās vietas!

Leļļu meistare Vladlena, kura ar savu leļļu muzeju slavena visā pasaulē, cer reiz ciemos uzņemt arī Raimondu Paulu. «Ne velti esmu izgatavojusi Maestro figūru pie klavierēm.»

Uzņēmuma Re&Re vadītājs Ainārs Pauniņš – par piedzīvoto insultu, zaudētiem vecākiem, Zolitūdes traģēdiju un meitiņas nākšanu pasaulē.

Marija Agloniete: «No pieciem maniem brāļiem par katoļu priesteriem kļuva četri.»

Slavenā vecmeistara podnieka Polikarpa Čerņavska tradīciju turpinātāji – trijās paaudzēs. Braucam ciemos uz viņa māju – muzeju.

Un vēl – klājam skaistu svētku galdu savam skolēnam un garšīgi nosvinam skolas sākumu!

Žurnālu IEVA izdod izdevniecība Žurnāls Santa kopš 1997.gada. Tas ir populārākais preses izdevums Latvijā, vienīgais nedēļas žurnāls sievietēm Latvijā un sasniedz 205 000 lielu auditoriju (TNS, 2014. gada pavasaris).

Sīkākai informācijai:
Izdevniecība „Žurnāls Santa”
T: 26397999; lauma.ozolina@santa.lv