Rēzeknes Augstskola piedalās bērnu ratiņu parādē

Šī gada 3. augustā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notika bērnu Ratiņu parāde, kuru organizēja Māmiņu klubs sadarbībā ar pašvaldības aģentūru „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” un ar Rēzeknes pilsētas domi. 87 izrotāti bērnu ratiņi devās pa pilsētas galveno ielu no pieminekļa „Vienoti Latvijai” līdz Festivāla parkam. Gājienu pa pilsētas ielām „stūrēja” Rēzeknes Augstskolas koši izrotātā laiva. Šo atribūtu pilsētas svētku gājienā pamanīja un atzinīgi novērtēja Rēzeknes teātra-studijas „Joriks” režisors Andris Ušpelis.

RA studenti bija iesaistījušies pasākumā un centās, lai parāde izdotos. Studenti pūles pielika, lai bērniem būtu interesanti un jautri.

Lielākoties bērnu uzmanību pievērsa laivas atribūtika – krāsainie jūras dzīvnieciņi, kā arī pati laiva. Nepacietīgi bērni vēlējās iekāpt laivā un nofotografēties. Mazajiem bija iespējams izmēģināt, kā laiva „peld”, un iejusties jūrnieka vai kapteiņa lomā.

Esam pateicīgi A. Ušpelim, kurš uzaicināja Rēzeknes Augstskolu piedalīties gājienā! Ceram, ka pēc daudziem gadiem mazie rēzeknieši izaugs un kļūs par mūsu augstskolas studentiem.

Informāciju sagatavoja
RA Sabiedrisko attiecību nodaļa