Turpinās darbs pie tūrisma galamērķa „Pierobeža” attīstīšanas

21.februārī Kārsavas novada Malnavā maiznīcā „Dzīles” uz tikšanos bija sabraukuši Latvijas austrumu pierobežas – Balvu, Baltinavas, Kārsavas, Ciblas, Ludzas un Rēzeknes novadu tūrisma informācijas centru speciālisti, lai pārrunātu līdzšinējo sadarbību kopīga tūrisma galamērķa „Pierobeža” attīstībā, kā arī vienotos par turpmāk veicamajiem darbiem un sadarbības formām konkurētspējīga tūrisma piedāvājuma radīšanā pierobežas reģionā.


Viens no svarīgākajiem darbiem ir turpināt darbu pie tūrisma portāla www.pierobeza.lv pilnveidošanas, jo mūsdienās lielākā daļa ceļotāju informāciju par tūrisma iespējām meklē tieši interneta resursos. Tāpat ir svarīgi izmantot darbā arvien vairāk mūsdienu tehnoloģiju iespējas un tūrisma speciālisti diskutēja par iespēju caur projektiem piesaistīt finansējumu portāla mobilās aplikācijas izstrādei.

Arī šogad tiks organizēts pierobežas tūrisma speciālistu un uzņēmēju pieredzes apmaiņas jeb info-brauciens pa reģiona tūrisma objektiem 30.aprīli un 1. maijā, kā arī izsludināta tūrisma sezonas atklāšanas akcija 1. maijā, kad tūrisma objekti tiek aicināti apmeklētājiem piedāvāt bezmaksas ieeju.