„Grega dienasgrāmata”

Daugavpils teātris ielūdz uz jaunāko iestudējumu visai ģimenei „Grega dienasgrāmata”, kas pirmizrādi piedzīvos 6. februārī plkst 12:00 uz teātra Lielās zāles skatuves.


„Grega dienasgrāmata” ir teātra komikss par mūsdienu agrīno tīni, kurš kā visi tīņi vēlas kļūt par varoni, par atpazīstamu personību, kuru besī skola, visa pasaule un reizēm arī vecāki, kaut patiesībā viss viņam ir ļoti tuvs un dārgs, bet īsti džeki tādā vecumā to nedrīkst izrādīt. Pirmā mīlestība, strīdi ar vecākiem un labāko draugu, doma, ka visa pasaule mani nesaprot un es neesmu tai vajadzīgs. Un kurš gan bērnībā to nav izdzīvojis? Izrādes laikā pieaugušajiem būs iespēja atgriezties bērnībā, vēlreiz izdzīvot to un šo to pārdomāt, bet bērniem – salīdzināt un līdzi just.

Teātris vēlas uzaicināt Jūsu skolas pedagogus, audzekņus un darbiniekus apmeklēt šo izrādi, lai kopīgi izbaudītu jautro un nebēdnīgo stāstu par Gregu un viņa piedzīvojumiem. Gaidīsim Jūsu biļešu un kolektīvos pieteikumu zvanot pa tālr.: 654 26720 vai rakstot uz teatris@daugavpilsteatris.lv .

Iestudējuma režisors – Harijs Petrockis
Scenogrāfs – Uģis Bērziņš
Kostīmu māksliniece – Ingrīda Vanceviča
Komponists – Valdis Zilveris.
Kustību konsultante – Irina Saveļjeva
Lomās: Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Ivars Brakovskis, Alda Krastiņa, Ritvars Gailums, Holgers Folkmanis, Maija Korkliša, Karina Lučiņina, Kristīne Veinšteina, Inese Ivulāne-Mežale, Vladimirs Dupaks, Daugavpils Universitātes studenti.