Žurnāls A12 šoreiz pirmssvētku noskaņās

Klāt žurnāla A12 trešais numurs. Šoreiz pirmssvētku noskaņa katrā intervijā un stāstā. Intervija ar Brenču daudzbērnu ģimeni no Radopoles, viņu muzikālais spēks. Kā klājas uzņēmēju Filipenoku ģimenei no Rēzeknes starp motocikliem un picu, kāpēc kinologam Valdim Bikovskim Kosovā pietrūka Latgales, kā rīkstnieks Ivans jūt ūdeni un izrok akas, ko par ražu un dzīvi spriež Latgales zemnieki pierobežā, ceļojums uz Slovēniju – kas latgalietim patika svešā zemē.


Meklējam arī atbildes uz jautājumiem, kā senais latgalietis sagaidīja Ziemas saulgriežus, un ko tagad iesaka baznīca caur adventi ceļā uz Ziemassvētkiem.

Reportāža no Pasienas baznīcas jeb Eiropas austrumu baroka pērles. Kā tapa modernās arhitektūras būve Karandašs jebšu Zeimuļs Rēzeknē. Žurnālā šoreiz stāsts par dzīves baudītāju mākslinieku Francisku Varslavānu, viņa nopietno devumu. Tilžas vidusskolas spēcīgais izrāviens – draudzīgā aicinājuma balva.

Žurnālu A12 var iegādāties Preses Servisa kioskos un citās tirdzniecības vietās. Tas iznāk reizi divos mēnešos. Tā izdevējs SIA ,,5 labas ziņas’’ Rēzeknē. Tagad žurnālu A12 izdevīgi var abonēt visam 2013.gadam.

Sagatavoja
Inga Čekša-Ratniece