Aicinām uz domu apmaiņu par Ludzas vēsturiskā centra saglabāšanu

23. novembrī plkst. 18.00 Ludzas novada pašvaldības mazajā zālē (Raiņa ielā 16A, 1. stāvs) notiks seminārs un domu apmaiņa par tēmu “Vēsturiskās apbūves saglabāšana un uzturēšana Ludzas vecpilsētā – vērtības, iespējas un padomi”, uz kuru tiek aicināts ikviens, kuru rūp Ludzas vecpilsētas liktenis, bet it īpaši – Ludzas vēsturiskā centra iedzīvotājus.


Izprast mūsu vecpilsētas vērtību mums palīdzēs sertificēts arhitekts, atestēts restaurācijas vecmeistars, Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas arhitektūras restaurācijas eksperts Pēteris Blūms. Ar praktiskiem padomiem un piemēriem viņš izstāstīs par to, ko un kā mēs varam vēl izdarīt Ludzas vecpilsētā, lai tās vērtības neizzustu.

Ja Jums rodas jautājumi par šo pasākumu, zvaniet pa tālruni 65707131. Sarunā piedalīsies arī Ludzas novada pašvaldības būvvaldes speciālisti, projektu vadītāji.

Seminārs notiks projekta “Kā saglabāt Ludzas pilsētas kultūrvēsturisko mantojumu” ietvaros ar Latgales reģiona attīstības aģentūras un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.