Daugavpils novada dienas

Jau ceturto gadu pēc kārtas Daugavpils novada dome rīko Daugavpils Novada dienas. Svētki, jau sākot no 20.septembra, tiks ieskandināti Daugavpils novada pagastos.


20. – 21.septembrī Daugavpils pilsētas domē (Kr. Valdemāra ielā 1) notiks Starptautiskais investīciju forums „Latgale – Eiropas Savienības Austrumu vārti”.
21.septembrī plkst. 11.00 Daugavpils novada Višķu pagastā tiks atklāta Višķu stadiona vieglatlētikas arēna.
22.septembrī aicinām visus uz krāšņu rudens Novada dienu gadatirgu, svētku svinīgā atklāšana plkst. 10.00 pie Daugavpils novada domes ēkas (Rīgas ielā 2).
Gadatirgus ir vieta, kur gan lieli, gan mazi atradīs savai dvēselei un sirdij tīkamāko pirms ziemas aukstā laika iestāšanās!

Programmā:
Uzņēmēju, lauksaimnieku un mājražotāju, amatnieku un citu nozaru pārstāvju produkcijas tirdziņš, muzeju, jauniešu un Daugavpils Universitātes radošās darbnīcas, novada mazpulku vienību darbu izstāde, fotoizstāde „Uzņēmējdarbība manā pagastā”, reto reptiļu izstāde, plaša kultūras un sporta programma, Lauku gardumu iela, kaimiņvalstu (Lietuva, Baltkrievija) sveiciens Daugavpils novadam, kā arī pazīstamu Latgales viesmākslinieku uzstāšanās un novada pagastu dižošanās!

Gadatirgus – tie ir ģimenes svētki dvēselei, ķermenim un maciņam! Tā ir vieta, kurā saskanīgi mīt gadskārtu ieražu gars, tas ir ceļš uz mājām, pie mūsu pagātnes, pie saknēm.

Uz tikšanos Daugavpils novada dienās, 20.- 22. septembrī!
Vairāk informācijas www.dnd.lv