Balvu novada svētki „Atvērsim sirdis!” tuvojas

18.augustā Balvu novada iedzīvotāji un ciemiņi svinēs Balvu novada svētkus „Atvērsim sirdis”. Šogad Novada svētki tiks svinēti plašāk nekā iepriekšējos gados, jo dažādus pasākumus visos Balvu novada pagastos ir iespējams apmeklēt jau laika posmā no 11. līdz 18.augustam. Nedēļas laikā ir iespējams piedalīties visdažādākajās aktivitātēs. Piedāvāto pasākumu klāsts ir ļoti plašs.


Novada svētku nedēļas moto ir „Atvērsim sirdis !”. Visi novada iedzīvotāji un viesi tiek aicināti būt aktīviem un izmantot iespēju iepazīt Balvu novadu, apmeklējot pēc iespējas vairāk svētku pasākumu.

No 1.augusta. Balvu Kultūras un atpūtas centrā un pie visu novada pagastu kultūras pasākumu organizatoriem ir iespējams saņemt „Novada svētku nedēļas pasākumu apmeklētāja kartīti”. Par katru apmeklēto svētku pasākumu kartītē tiks iespiests attiecīgā pagasta zīmogs. 18.augustā no plkst. 10.00 – 16.00 aizpildītās kartītes jāiesniedz Balvu pilsētas parkā informācijas stendā. Čaklākie pasākuma apmeklētāji saņems balvas.

Novada svētku ietvaros visi pirmsskolas izglītības iestāžu un skolu audzēkņi zīmē, glezno, veido un visdažādākajās tehnikās darina darbus bērnu radošo darbu konkursam „Atvērsim sirdis savam novadam”, uzvarētāji saņems balvas.

Sīkāka informācija: www.balvi.lv

Informāciju apkopoja Lauma Raciborska,
Balvu novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
tālrunis: 64522830
lauma.raciborska@balvi.lv