Tiek pagarināts projekta „Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra (JIC) izveide Līvānos” realizācijas termiņš

Projekta „Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra (JIC) izveide Līvānos” (no 2011.gada 1. jūnija) ietvaros Līvānos tiks izveidots daudzfunkcionāls jauniešu centrs, kas nākotnē realizēs dažādus jauniešiem aktuālus pasākumus ārpus formālās un interešu izglītības, kā arī būs viens no galvenajiem jaunatnes politikas koordinētājiem novadā.


Centrā plānots izveidot hosteļa telpu, nelielu virtuvīti, apmācību telpu un spoguļzāli, trenažieru zāli, atpūtas telpu ar zonējumiem informatīvās, mierīgās un aktīvās atpūtas zonās, dušas, WC, kabinetus speciālistiem, telpas dīdžejiem un mūzikas aparatūras glabāšanai, kā arī noliktavas telpas. Svarīgi, ka telpas būs pielāgotas arī personām, kas pārvietojas ratiņkrēslos. JIC atradīsies Līvānos, Lāčplēša ielā 28 („Paspārnes” ēkā).
Informējam, ka 18.05.2012. ir beigusies pieteikšanās iepirkuma konkursam „Ēkas rekonstrukcija multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra (JIC) izveidei Līvānos, Lāčplēša ielā 28, Līvānu novadā.” Uz doto brīdi notiek pretendentu pieteikumu izvērtēšana. Bet jau ir zināms, ka – sakarā ar apjomīgajām būvniecības izmaksām, projekta realizācijas termiņš tiek pagarināts līdz 2013. gada 30. novembrim.
Projektu finansē Šveices Konfederācija un Latvijas Republika no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai. Projekta kopējās plānotās izmaksas: 100 000 LVL, no kurām programmas līdzfinansējums sastāda 72,15 %, pašvaldības- 27,85%.

Informāciju sagatavoja Līvānu novada domes Investīciju un projektu nodaļa. Tel.: +371 65307807