IKI veikals sarūpējis dāvanas bērniem, kuriem aprīlī aprit viens gads

Piektdien, 20.aprīlī lielveikals IKI, kas iekārtots t/c SOLO telpās Daugavpils centrā, atzīmēs viena gada jubileju. Šajā dienā īpašs pārsteigums sarūpēts IKI lielveikala Daugavpilī vienaudžiem – visi mazie daugavpilieši, kuriem aprīlī aprit viens gadiņš, saņems dāvanu no IKI. Svētku svinēšanu IKI kopā ar veikala apmeklētājiem uzsāks no plkst. 16:00.


Vēloties dāvāt svētku sajūtu saviem klientiem, IKI šajā dienā sagatavojis īpašu dzimšanas dienas programmu ar spēlēm, dziesmām un dažādiem pārsteigumiem. IKI īpaši ir padomājis par mazajiem bērniem, kuri šomēnes svin gada jubileju, dāvājot viņiem īpaši sarūpētas dāvaniņas. Bērnu vecākus lūdzam 20. aprīlī pieteikties pie IKI dzimšanas dienas pasākumu vadītāja, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un bērna dzimšanas apliecību. Ja vecāki ar saviem mazajiem šajā dienā nevarēs ierasties uz IKI gada jubilejas pasākumu, bērniem paredzētās dāvanas varēs izņemt IKI veikalā arī pēc pasākuma.

IKI lielveikala t/c SOLO jubilejas svētku programma:
• Radošās darbnīcas, kurās gan pieaugušie, gan bērni varēs izveidot pavasarīgus dekorus, kā arī sveikt IKI, radot īpašu apsveikumu.
• Fotostūrītis, kurā būs iespēja fotogrāfēties kopā ar ģimeni.
• Bērnu ansambļu muzikālie priekšnesumi.
• Jautras spēles un pārsteiguma balvas no IKI.
• Plkst. 18:00 LIELĀS LOTERIJAS izloze.
• Kopīga gardo IKI dzimšanas dienas kūciņu baudīšana.

Latvijā otrs lielākais IKI veikals t/c SOLO telpās tika atklāts 2011.gada 20.aprīlī. IKI veikala izveidē Daugavpilī tika ieguldīts 1 miljons latu. Telpu kopējā platība ir 3000 m2, un to iekārtojums ir pēc iespējas ergonomiskāks, ar pārdomātu produktu izvietojumu, lai padarītu iepirkšanos pircējiem ātru un ērtu. Veikalā strādā 70 darbinieku.Šī gada laikā IKI lielveikalu Daugavpilī apmeklējuši vairāk kā 1 miljons pircēju.

Papildu informācija:
Velga Ozola
PALINK sabiedrisko attiecību konsultante
H+K Strategies Latvia projektu vadītāja
+ 371 22321665; velga.ozola@hkstrategies.com

Par uzņēmumu
SIA “Palink” ir mazumtirdzniecības uzņēmums, kas Latvijā pārstāv divas veikalu ķēdes – IKI un Cento. Šobrīd Rīgā un visos Latvijas reģionos darbojas 34 IKI un 17 Cento veikali, kas nodrošina 1250 darba vietas. Kopš 2008. gada SIA “Palink” lielākais akcionārs ir Vācijas, Beļģijas, Francijas, Itālijas un Šveices tirgotāju savienība “Coopernic” – otra lielākā pārtikas produktu mazumtirdzniecības organizācija Eiropā. Uzņēmumu Reputācijas Top 2011 SIA “Palink” tika atzīts par uzņēmumu ar straujāko reputācijas kāpumu.