Ludzas Bērnu un jauniešu centrs tiek pie inventāra fotodarbnīcai

Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrs janvārī uzvarēja LabieDarbi.lv projektu konkursā un ieguva finansējumu fotodarbnīcas inventāra iegādei. Līdz šim Ludzā nav bijis fotopulciņš, tādēļ pēc jauniešu iniciatīvas tiek veidota fotodarbnīca, kur jaunieši var apgūt fotogrāfēšanas prasmes un izkopt savus talantus foto mākslā.


Pēc konkursa rezultātu uzzināšanas kluba pārstāve Jolanta Meirāne atzina: „Tuvojoties mēneša beigām uztraukums un pārdzīvojums kļuva aizvien lielāks. Bija jāazimirst darbs, izklaides un par atpūtām vispār nebija laika domāt. Tuvojoties mēneša beigām gulēšanai tika atvēlētas tikai dažas stundas. Bija dienas, kad gribējās visu pamest un neko vairs nedarīt, bet LIELU paldies jāsaka savai ģimenei, kura atbalstīja vājos brīžos. Balsošanas rezultāti mainījās ne tikai katru dienu.”
Projekts LabieDarbi.lv projektu konkursā ieguva 9643 balsis lielu sabiedrības atbalstu, iegūstot 1.vietu. Tā īstenošanai ir nepieciešams 1688 latu liels finansējums. Janvāra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds bija 9127 lati. Tas, cik daudz projektu iegūst finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Par projektu LabieDarbi.lv
Labiedarbi.lv ir Draugiem.lv un SMScredit.lv kopīgs labdarības projekts, kā mērķis ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem saņemt finansiālu atbalstu savu mērķu sasniegšanai.

Ikmēneša atbalsta fonds ir mainīgs, jo to veido projekta LabieDarbi.lv labvēļa SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Informāciju sagatavoja:

Elīna Sprūde-Nesenberga
Labiedarbi.lv projekta asistente
Tālrunis: 66051666 vai 28805384
E-pasts: Elina.Sprude-Nesenberga@labiedarbi.lv