Krievijas Federācijas konsulāts Daugavpilī rīko konsulāro pieņemšanu un tikšanos Rēzeknē

Trešdien, 25. janvārī plkst. 15.30 Rēzeknes pilsētas domes 120. kabinetā (deputātu telpā) iedzīvotājus pieņems Krievijas Federācijas Ģenerālkonsulāta Daugavpilī ģenerālkonsuls Oļegs Ribakovs un citi konsulāta pārstāvji.


Pagājušajā gadā pēc rēzekniešu lūguma un pamatojoties uz oficiālu Rēzeknes pilsētas domes pieprasījumu, Krievijas Federācijas Ģenerālkonsulāts Daugavpilī pieņēma lēmumu atjaunot konsulāro pieņemšanu praksi izbraukumos, lai rēzekniešiem nevajadzētu pašiem braukt uz Daugavpili. Plānots, ka šogad šādas konsulāta pieņemšanas izbraukumā būs regulāras, bet informācija par nākošās pieņemšanas laiku tiks publicēta vietējos plašsaziņas līdzekļos.

Šajā pašā dienā plkst. 15.30 Rēzeknes pilsētas domes Izglītības pārvaldes semināru zālē (jaunā piebūve, otrais stāvs) KF Ģenerālkonsulāts aicina uz tikšanos Rēzeknes skolu vecāko klašu skolēnus, kas vēlas iegūt augstāko izglītību Krievijas augstākajā izglītības iestādēs. Konsulāta pārstāvji sniegs informāciju par iespējām iestāties Krievijas augstākajās izglītības iestādēs un atbildēs uz jautājumiem.

Nodaļas vadītāja D.Zirniņa

Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
Marina Sokolova 64607675
marina.sokolova@rezekne.lv