Septiņgadīgais Kristians no Līvānu novada uzvar konkursā „Eņģeļu balsis”

Konkurss notika 3.decembrī Mežotnes pilī, un tajā piedalījās vairāk kā 70 jaunie izpildītāji no Daugavpils, Rīgas, Bauskas, Jelgavas, Liepājas, Ventspils, Valmieras un daudzām citām pilsētām, dalībnieki izpildīja savas mīļākās Ziemassvētku dziesmas!


Konkursa žūrija, kuras sastāvā bija LNO soliste Evita Zālīte, dziedātāja un burvīgās balss īpašniece Liene Šomase un grupas „Autobuss debesīs” solists un komponists Marts Kristiāns Kalniņš noskaidroja galvenā titula „Eņģeļa balss 2011” ieguvēju, un tas ir Kristians Jasinskis (7.g.) no Līvāniem. Viņš izpildīja I.Ulmaņa dziesmu „Lūgšana”, un tā spēja aizkustināt ikvienu klausītāju. Konkursam Kristianu sagatavoja skolotāja Skaidrīte Bulmeistare. Zēna dalību konkursā atbalstīja Līvānu novada pašvaldība.

Sirsnīgas emocijas valdīja visas konkursa dienas garumā, Mežotnes pils bija saules apspīdēta, katrā vecuma grupā tika noskaidrotas pirmās trīs vietas un Grand Prix, bez tam tika pasniegtas arī piecas veicināšanas balvas. Konkursu vadīja aktrise Agnese Zeltiņa.

Konkursa laureāti, tostarp Kristiāns Jasinskis ir uzaicināts piedalīties televīzijas labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju”, kā arī Ziemassvētku koncertprogrammā “Ar eņģeļa pieskārienu”, kur muzicē skopā ar Latvijā pazīstamiem māksliniekiem.

Informāciju sagatavoja:

Ginta Kraukle,
Līvānu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste