Daugavpils teātris aicina uz izrādēm „Jautrie svētku piedzīvojumi” un „Negaidītais Ziemassvētku sūtījums”

Šogad pavisam nemanāmi tuvojas brīnišķīgais labestības laiks – Ziemassvētki, kad mūsu dzīvē ienāk gan gaidīti, gan negaidīti brīnumi, bet acīs mirdz svētku prieks. Teātrī decembris ir laiks, kad pat eglīte grib pikoties un bez dāvanas taču nevar atstāt arī pašu Ziemassvētku vecīti. Tāpēc, domājot par saviem mazajiem skatītājiem, teātris aicina uz divām neparastām, mūsdienīgām Ziemassvētku pasakām „Jautrie svētku piedzīvojumi” latviešu valodā un „Negaidītais Ziemassvētku sūtījums” krievu valodā.


„Jautrie svētku piedzīvojumi” ir jautrs stāsts no Ziemassvētku vecīša piedzīvojumiem bagātās dzīves, kuru režisoram Ivaram Brakovskim izstāstīja pats Ziemassvētku vecītis.
Aizraujošie notikumi risinājās ciematā , pie līkās apses, kur nešķiramo draugu Robja un Ņuka nebēdnību dēļ iedzīvotāji gandrīz palika bez Ziemassvētku dāvanām. Bet abi nerātneļi, pārvarot bailes, pārpratumus un turot doto solījumu, paveica neiespējamo – izglābj svētkus! Kā tas viss notika patiesībā, to gan jums jāatnāk un jānoskatās…

Pirmizrāde! 8.decembrī plkst.11.00
16.decembrī plkst.10.00 un 12.00
21.decembrī plkst.10.00 un 12.00
26.decembrī plkst.15.00

“Negaidītais Ziemassvētku sūtījums” ir pārsteigumiem bagāta Ziemassvētku pasaka ar detektīva elementiem, par to kā ”Rūķu bodē” noris gatavošanās svētkiem.
Vairums dāvanu jau gaida savus saņēmējus, kad „Rūķu bodes” ierasto dzīvi pārsteidz negaidīti notikumi! Vai Ziemassvētku svinēšana tiks apdraudēta un, vai noslēpumainais nedarbu veicējs tiks atmaskots? Turklāt vēl negaidīti tiek saņemts sūtījums bez adresāta, kurš sagādās pārsteigumu, gan izrādes dalībniekiem, gan skatītājiem.

Pirmizrāde!13.decembrī plkst. 11.00
15.decembrī plkst. 12.00
17.decembrī plkst. 12.00
20.decembrī plkst. 10.00 un 12.00
28.decembrī plkst.12.00
29.decembrī plkst.12.00

Teātris mīļi sveic visus savus skatītājus gaidāmajos svētkos un gaidīs Jūs ciemos.
Mūsu izrādes sagadās prieku gan mazajiem, gan lielajiem sagādās prieku ne tikai mazajiem, bet arī lielajiem draugiem!

Uz tikšanos Daugavpils teātrī!

Biļešu iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē
rezervācija 654 26520
internetā www.bilesuparadize.lv
kolektīvu pieteikumi un papildus informācija 27043596.