Par atklāta konkursa izsludināšanu

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) izsludina atklātu projektu iesniegumu atlasi Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) 3.1.5.1.1.apakšaktivitātes “Ģimenes ārstu tīkla attīstība” ietvaros par atlikušo finansējumu.


Kopējais atlikušais ERAF finansējums ir 1 117 378 lati. Minimālās attiecināmās izmaksas aktivitātes ietvaros vienam projektam ir 703 lati, bet maksimālās – 316 262 lati. Aktivitātes ietvaros var īstenot ne vairāk kā vienu projektu par vienu ģimenes ārsta praksi.

Projekta iesniegums jāsagatavo atbilstoši Ministru kabineta 2010.gada 3.augusta noteikumiem Nr.726 „Noteikumi par darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.1.5.1.1. apakšaktivitāti „Ģimenes ārstu tīkla attīstība””.

Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamie dokumenti atrodami CFLA mājaslapas sadaļā Struktūrfondi un Kohēzijas fonds 2007–2013 / Administrējamās aktivitātes / 3.1.5.1.1. apakšaktivitāte „Ģimenes ārstu tīkla attīstība” (adrese internetā).

Projektu iesniegumus CFLA pieņem no 2011.gada 16.novembra līdz 2012.gada 14.janvārim. Tos var iesniegt:
 personīgi, darba dienās no plkst. 8:30 līdz 17:00, CFLA Lietvedības un arhīva nodaļā, Rīgā, Smilšu ielā 1 (ieeja no Meistaru ielas puses), 152.kabinetā;
 nosūtot pa pastu uz adresi: Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai, Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919;
 sūtot uz elektroniskā pasta adresi cfla@cfla.gov.lv elektroniska dokumenta formā, normatīvajos aktos par elektronisko dokumentu noformēšanu noteiktajā kārtībā.

Projekta iesniegumam, to iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāsastāv no projekta iesnieguma veidlapas un pielikumiem. Projekta iesnieguma lapām jābūt numurētām, cauršūtā (caurauklotā) veidā un noformētām atbilstoši normatīvajiem aktiem, kas regulē dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas kārtību. Projekta iesnieguma veidlapai un pielikumiem jābūt cauršūtiem (caurauklotiem) atsevišķi. Jāiesniedz arī identiska projekta iesnieguma elektroniska kopija elektronisko datu nesējā. Visiem dokumentiem kopā jābūt ievietotiem vienā slēgtā un aizzīmogotā aploksnē (iepakojumā), uz tā norādot:
„Atklātai projektu iesniegumu atlasei,
Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai
Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919.”

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar atbildīgo CFLA amatpersonu Sigitu Krumholci pa tālruni 29526085 vai e-pastu: atlase@cfla.gov.lv.