Aglonā tika nofilmēts videoklips dziesmai „Atmiņas par bērnības gadiem”

Šī gada vasarā vienā no skaistākajām Latvijas vietām – Aglonā tika nofilmēts videoklips dziesmai „Atmiņas par bērnības gadiem”. Dziesmas autors un izpildītājs ir pazīstamās grupas „Patrioti.lg” dalībnieks Juris Ostrovskis, kurš šoreiz talkā ņēmis šlāgermūzikas debitantus no Aglonas – grupu „Migla”, ar kuriem sadarbība aizsākās šī gada vasarā Preiļos.


Dziesma stāsta par pašu bezrūpīgāko laiku cilvēka mūžā – bērnību, un tieši tāpēc Juris Ostrovskis un grupa „Migla” ir pieteikuši dziesmu raidījuma „Latvijas šlāgeraptauja” rudens aptaujas posmam, un par to jau ir iespējams balsot.
Balsošana raidījumā “Latvijas šlāgeraptauja” notiek, aizpildot anketu no “Latvijas avīzes” pielikuma “Nedēļa kabatā” un atzīmējot trīs mīļākās dziesmas. Posma beigās, labākās desmit dziesmas pēc skatītāju vērtējuma no anketu balsojuma, tiek novērtētas ar telefonbalsojumu tiešraidē LTV1. Labākās trīs dziesmas iekļūst gada finālā, kas, savukārt, norisinās Ventpilī, Reņķa dārzā.
Juris Ostrovskis izsaka pateicību: Jānim Viduskalnam (klipa režisoram), Atim Auzānam (dziesmas ieraksta skaņu režisoram), atpūtas vietai “Aglonas alpi” un grupai “Migla”.

Tiekamies “Latvijas šlāgeraptauja 2011” raidījumos LTV1 kanālā, sestdienās plkst.19:30 un svētdienās (atkārtojumā) plkst. 14:30!