Rēzeknē viesojas Laimes terapijas autore Inese Prisjolkova

12. novembrī Rēzeknē viesojas Inese Prisjolkova – Laimes terapijas autore, lektore, Pozītīvas domāšanas centra Pavasara studija vadītāja, grāmatu autore, kuras izstrādātas metodes palīdzēja vairākām Latvijas sievietēm.


Inesi Prisjolkovu ne velti salīdzīna ar amerikāņu rakstnieci Elizabeti Gilbertu, grāmatas „Ēd, lūdzies, mīli” autori, kura aprakstīja savu ceļojumu pa Romu, Indiju un Indonēziju uz „Laimes un harmonijas pasauli” un atklāja sievietēm visā pasaulē vienkāršas patiesības par laimi. Mūsu varone Inese Prisjolkova piedāva mēklēt laimi savos iekšējos resursos un apkārtēja vidē, staigājot pa Latvijas jūrmalu un mežiem, baudot Latvijas dabu un sarunājoties ar brīnišķīgiem šīs zemes iedzīvotājiem.

„ Ļoti gribu, lai savas laimes formulas, metodikas, mācības dot sievietēm tik skaidrā veidā, lai tā palīdz mainīt viņu dzīves. Lai cilvēki kopumā kļūtu laimīgāki. Lai visas sabiedrības dzīve beidzot iegriežas pozitīvā virzienā. Lai tas viss iet plašumā!” saka Inese par Laimes terapiju un citām metodikām, kurus viņa apraksta savās grāmatos un semināros. Šonēdeļ seminārs par motivāciju un iedvesmi – faktoriem, kas ir visu procesu neatņemamas sastāvdaļas, notiks Rēzeknē.

Ineses Prisjolkovas pirmā grāmata „Ieelpo laimi un mīlestību” iznāca 2010. gada nogalē un kopš tā laikā aizņem stabilu pozīciju „Jāņa Rozes” grāmatnīcā pirktāko grāmatu Top 10. “„Ieelpo laimi un mīlestību” uzreiz iekaroja Latvijas sieviešu auditoriju, par ko liecina gan grāmatnīcu topi, gan arī vēstules un zvani, kurus saņemu,” stāsta autore. Savās grāmatās Inese piedāvā laimes formulas, metodikas, lai atrast laimi. Visas metodikas, pēc Ineses atziņām, viņa izmēģināja uz sevis, un tagad piedāvā tikai to, kas tiešam strādā. Šovasar grāmata tika publicēta arī krievu valodā.

Savukārt jau oktobrī iznāca vēl viena grāmata – „Mana laimes terapija”. „Mana laimes dienasgrāmata” ietverti 10 patiesi autores dzīves stāsti ceļā uz laimi un pateicības citāti lapaspusēs, kas paredzētas lasītāju laimes dienasgrāmatai. „Bērnībā gandrīz katra ir rakstījusi dienasgrāmatu, uzticot tai to, kas toreiz satricināja mazās meitenes ikdienu, daloties ar sapņiem un pārdzīvojumiem. Arī pieaugušajiem psihologi iesaka rakstīt dienasgrāmatu, kurā pierakstīt savas pārdomas, sajūtas, iekšējās sarunas. Dienasgrāmata ir rīks, ka vislabāk palīdzēs parunāt ar sevi, Tā ļauj atbrīvoties un izliet visus rūgtus pārdzīvojumus, kā arī piefiksēt visus skaistos brīžus, lai piedzīvot tos pa vairākiem lāgiem! Pierakstot un pēc tam pārlasot savus veiksmes stāstus iegūstam motivāciju, kuru grūti salīdzināt ar ko citu – rakstīšana ļauj vēl vienu reizi izdzīvot un izprast notikuma likumsakarības, savukārt pārlasīšana dod ticību atkārtotai veiksmei un prognozējamam pozitīvam rezultātam jebkurā dzīves situācijā,” tā Inese Prisjolkova par jaunu grāmatu un tajā piedāvātu metodiku.

Fakti:
Inese Prisjolkova – pozitīvās domāšanas centra „Pavasara studija” vadītāja, lektore.
Grāmatu un meditatīvo disku autore.
Beigusi Latvijas Universitāti, Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultātes doktorantūru; praktizē Reiki un pozitīvu domāšanu.
Uzskata, ka viņas misija ir palīdzēt cilvēkiem iemācīties pašiem būt laimīgiem.