Jauns skats uz pilsētas ikdienas dzīvi – rēzeknieši, paceliet acis!

Līdz 12.novembrim ikvienam ir iespēja palūkoties uz Rēzeknes pilsētu no jauna un neierasta skatupunkta – emocijas sejās un kustībās – Latgales Kultūrvēstures muzejā (3.stāva vestibilā, Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) skatāma fotogrāfiju izstāde „Rēzekne un tās cilvēki”. Atnāc un nobalso par savu foto!


Svinot uzņēmuma 20 gadu jubileju, SIA „Latgalija” dāvina rēzekniešiem bezmaksas izstādi. Visu izstādes laiku apmeklētājiem ir iespēja nobalsot par sev tīkamāko fotogrāfiju un noslēgumā autors, kura fotogrāfija būs saņēmusi vislielāko balsu skaitu, iegūs balvu no SIA „Latgalija”.

Atklājot izstādi, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs A.Bartaševičs pateicās gan fotogrāfiem, gan uzņēmējiem, piebilstot, ka ikdienā nez kāpēc vairāk skatāmies uz zemi un nepamanām, cik brīnišķīga ir mūsu pilsēta: „Paldies, ka likāt pacelt acis!”

Šajā izstādē, paceļot acis, daudzi var ieraudzīt paši sevi kādā emocionālā brīdī, citi var savu dienu piepildīt ar pozitīvām emocijām, vērojot, kā skatienos atklājas bērnu aizrautība, jauniešu romantika vai veco ļaužu dzīves pieredze. Dažādu paaudžu satikšanos iemūžinājuši pieci lieliski Rēzeknes fotomākslinieki – Irina Antonova, Aleksandrs Bondarenko, Aleksandrs Lebeds, Ēriks Zlatkus un Vladimirs Nikonovs.

Atnāciet, ļaujieties fotogrāfiju valdzinājumam un iepazīstiet Rēzekni citā – emociju – gaismā!

Lai aplūkotu fotogaleriju, uzklikšķiniet uz bildes!

Izstāde atvērta:
Otrdien, trešdien, ceturtdien, piektdien – 10:00-17:00
Sestdien – 10:00-16:00
Svētdien, pirmdien – slēgta

Teksts: Rēzeknes Augstskolas filologu 1.kursa studenti un
Maija Upeniece,
Latgales Kultūrvēstures muzeja
sabiedrisko jautājumu un reklāmas speciāliste

Tālr.: 64622464, e-pasts: muzejs@rezekne.lv