FOTO KONKURSS

Brīvprātīgā darba datubāze ir ērta komunikācijas platforma brīvprātīgajiem un brīvprātīgo darba organizētājiem. Tajā nodrošināta iespēja tiešai komunikācijai starp brīvprātīgajiem un brīvprātīgo darba organizētājiem, iespēja atrast un ievietot brīvprātīgo darba sludinājumus, kā arī iespēja sniegt atsauksmes par brīvprātīgo darba organizētājiem.

Lai piedalītos FOTO KONKURSĀ, nepieciešams kopā ar draugiem nofotografēties ar uzrakstu „brīvprātīgais.lv” pie raksturīgas pilsētas, novada, ciema robežzīmes vai kāda raksturīga objekta un nosūtīt fotogrāfiju uz e-pastu brivpratigais@brivpratigais.lv vai www.draugiem.lv/brivpratigaislv līdz 15.oktobrim. Populārākās un atraktīvākās bildes autors tiks pie balvas – piedzīvojumu ekskursijas kopā ar draugiem!

Savukārt tos, kuriem jau ir brīvprātīgā darba pieredze, rosinām pastāstīt citiem savu brīvprātīgā stāstu – gan pozitīvo, gan ne tik pozitīvo pieredzi. Tas noderēs tiem, kas vēl nezina, ko nozīmē būt brīvprātīgajam. Arī stāstus gaidām līdz 15.oktobrim uz e-pastu brivpratigais@brivpratigais.lv. Interesantākos un atklātākos stāstus iekļausim īpašā izdevumā. Par stāstiem esam sarūpējuši nelielas balviņas.

Fotogrāfijas un stāstus publicēsim gan mājas lapā www.brivpratigais.lv, gan www.draugiem.lv/brivpratigaislv.
Detalizētāku informāciju par konkursu un stāstu iesūtīšanu meklējiet mājas lapā www.brivpratigais.lv

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Eiropas Komisiju.

Biedrība „brīvprātīgais.lv”,
www.brivpratigais.lv
www.draugiem.lv/brivpratigaislv
Papildu informācija Ilze Grīntāle, 26010761, brivpratigais@brivpratigais.lv.