Latvijas Biznesa Klubs atsāk pieņemt pieteikumus konkurētspējas veicināšanas programmā

Latvijas Biznesa Klubs (LBK), atsaucoties uz uzņēmumu lielo interesi, atsāk pieņemt uzņēmumu
pieteikumus mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanas atbalsta programmā. Tās
ietvaros tiek piedāvāts finansēt pārdošanas apjomus palielinošas aktivitātes mārketinga un
sabiedrisko attiecību jomā.


Atbalsta programmai var pieteikties ikviens vietējais uzņēmums, kas atbilst kritērijiem un kas vēlas paplašināt vai uzsākt reklāmas, mārketinga vai sabiedrisko attiecību aktivitātes. LBK nodrošina ļoti plašu atbalstu pasākumu plānošanā un realizācijā, mediju risinājumus, sabiedrisko attiecību servisu un interneta reklāmas iespējas. Pašam uzņēmumam jāmaksā tikai par dalību programmā, kas ietver projekta vadības un radošo risinājumu izveides izdevumus. Uzņēmumi uz finansējumu var pretendēt uz laika periodu – sešiem mēnešiem.

“Ierobežotā finansējuma dēļ uz brīdi uzņemšanu atbalsta programmā bijām pārtraukuši, taču tagad sakarā ar to, ka saņemam arvien vairāk jautājumus par iespējām piedalīties programmā, esam raduši iespēju atbalstu sniegt vēl ap 25-30 uzņēmumiem,” norāda LBK projektu vadītāja Linda Upīte.

“Mēs programmas ietvaros darbojamies jau gandrīz gadu un esam priecīgi par šo iespēju. Maksājot tikai nelielu līdzmaksājumu, ik mēnesi saņemam pilnība nodrošinātas, regulāras mārketinga un komunikācijas aktivitātes, par mums runā, stāsta, un mūsu produkciju reklamē. Tāpat varam vienmēr griezties pēc palīdzības dažādos ar mārketingu saistītos jautājumos. Ir labi, ja vienmēr ir kāds speciālists, ar ko iespējams pakonsultēties un rast risinājumus. Pats galvenais jau ir rezultāti un tādi neizpaliek,” dalību mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanas atbalsta programmā komentē “Vidzemes maiznīca” valdes locekle Ligita Liepiņa – Eglīte.

Šobrīd atbalsta programmā tiks uzņemts ierobežots uzņēmumu skaits, kas tiks atlasīti pieteikumu iesniegšanas kārtībā, izvērtējot to atbilstību kritērijiem. Lai pieteiktos, uzņēmumiem jānosūta pieteikums uz info@biznesaklubs.lv vai zvanot – 22377140.

Par LBK
Latvijas Biznesa klubs ir sabiedriska organizācija, kas dibināta 2008. gada maijā ar mērķi nodrošināt uzņēmējiem pieejamu un ērtu vidi komunikācijai un to attīstības veicināšanai. LBK iepriekš realizējis arī citas uzņēmumu atbalsta aktivitātes, piemēram, vietējo ražotāju eksporta veicināšanā, bezmaksas reklāmas izvietošanā sadarbībā ar plašsaziņas līdzekļiem u.c.

Informācija:
Linda Upīte
LBK projektu vadītāja
info@biznesaklubs.lv
22377140