Līvānos norisināsies Latgales reģiona pasākums jauniešiem „Programma AWARD – tavs izaicinājums!”

14. – 15.oktobrī, Līvānos notiks izglītojoši atraktīvs pasākums jauniešiem „Programma AWARD – tavs izaicinājums!”, ko organizēs Līvānu Bērnu un jauniešu centrs sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru.


Pasākums tiek organizēts par godu starptautiskās jauniešu pašaudzināšanas programmas AWARD piecu gadu darbībai Latvijā un šī gada laikā Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē jau ir norisinājušies līdzīgi pasākumi, tāpēc, saskaņā ar pasākuma nolikumu, šoreiz īpaši aicinām piedalīties Latgales reģionu: Aglonas novadu, Baltinavas novadu, Balvu novadu, Ciblas novadu, Dagdas novadu, Daugavpils pilsētu un novadu, Ilūkstes novadu, Kārsavas novadu, Krāslavas novadu, Līvānu novadu, Ludzas novadu, Preiļu novadu, Rēzeknes pilsētu un novadu, Rugāju novadu, Viļakas novadu, Viļānu novadu, Zilupes novadu, Vārkavas novadu un Riebiņu novadu.
Pasākums orientēts uz Latgales reģiona vispārējās, interešu, profesionālās, speciālās izglītības iestāžu jauniešiem vecumā no 14 līdz 25 gadiem. Dalība pasākumā nepilngadīgajiem jauniešiem kopā ar savu skolotāju vai citu pieaugušo vadītāju.
Aicinām pašvaldības atbalstīt savas skolas un lūdzam nodrošināt dalībnieku nokļūšanu pasākumā. Naktsmītnes nodrošina pasākumu organizatori. Dalībnieki paši sedz ēdināšanas izdevumus par 3 ēdienreizēm.
Programmā: 14.oktobrī plānots iepazīšanās vakars un programmas AWARD prezentācijas, kā arī deju vakars, savukārt 15.oktobrī gaidāmas sportiskas un tūrisma aktivitātes brīvā dabā (ar velosipēdiem, laivām, komandas spēlēm u.tml.), kā arī vēl daudzas citas interesantas aktivitātes gan jauniešiem, gan viņu skolotājiem.
Ar PASĀKUMA NOLIKUMU un PIETEIKUMA ANKETU var iepazīties mājas lapā www.award.lv

Pasākumu atbalsta:
Līvānu novada dome un biedrība „Sava kabata”