„Inovācijas busiņa” pietura Riebiņu vidusskolā

27.septembrī no plkst. 14.00 – 17.00 mobilā ekspozīcija „Inovācijas busiņš” apmeklēs Riebiņu vidusskolu.


„Inovācijas busiņu” ir izveidojusi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Banku augstskolu. „Inovācijas busiņā” ir izvietota interaktīva ekspozīcija, kas viegli uztveramā veidā popularizē dabas un dzīvības zinātnes, interesantus tehnoloģiskos risinājumus, inovācijas būtību un daudzpusīgumu ar mērķi rosināt tehnoloģisko jaunradi, inovatīvu domāšanu un inovatīvu darbību Latvijas sabiedrībā.

Apmeklētāji var ne vien aplūkot busiņā izvietotos eksponātus, bet arī eksperimentēt paši, turklāt Banku augstskolas, Dabas muzeja un Cietvielu fizikas institūta eksperti busiņa apmeklētājiem izskaidro saikni starp dabas likumiem un jaunu produktu radīšanu. Ekspozīcijas demonstrācijas laikā tiek sniegta informācija par inovatīviem produktiem, kas radīti veiksmīgākajos Latvijas uzņēmumos.

Ekspozīcijas apmeklējums ilgst 45 minūtes un ir bez maksas.

Papildus informācija par Mobilās ekspozīcijas demonstrējumiem mājas lapā: www.inovacijasbusins.lv

Projekts tiek īstenots un finansēts darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” papildinājuma 2.3.1.2.aktivitātes “Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros, lai nodrošinātu Eiropas Savienības fondu projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” īstenošanu.