Labdarības akcija „Palīdzēsim Kopā”

Akcijas mērķis ir atbalstīt ģimenes ar bērniem, kurām nepieciešamas īpašas rūpes, kā arī piesaistīt sabiedrības uzmanību viņu problēmām. Akcija speciāli tiek rīkota sākoties jaunajam mācību gadam, jo, lai sagatavotu bērnu mācību sezonai, mūsdienās nepieciešami diezgan lieli līdzekļi. Diemžēl ne jau visas ģimenes var atļauties nopirkt bērniem visu nepieciešamo. Bet mēs visi kopā varēsim palīdzēt trūcīgajām ģimenēm.

Pilsētas iedzīvotāji, kas vēlas palīdzēt trūcīgajām ģimenēm, var atnest kancelejas piederumus, skolas piederumus, attīstošas spēles, grāmatas, apģērbu, apavus (lietotus, jaunus) un citas mantas 5. septembrī no 8.00 līdz 16.00 uz Rēzeknes pilsētas domes Mazo zāli.

Līdz 3. septembrim var atvest mantas arī uz „Māmiņu kluba” noliktavu (iepriekš piezvanot pa t. 26447034) vai pārskaitīt naudu uz biedrības „Rēzeknes māmiņu klubs” kontu – LV61HABA0551028832945 Swedbank, ar norādi „Labdarības akcija „Palīdzēsim Kopā””.

Būsim pateicīgi arī mūsu pilsētas uzņēmējiem, kas palīdzēs trūcīgajām ģimenēm sagatavot bērnus skolai un nodrošināt šīs ģimenes ar kancelejas piederumiem, grāmatām un citām nepieciešamajām lietām. Ar piedāvājumiem var vērsties pa t. 28375137.

5. septembrī no 10.00 līdz 16.00 gaidām visus, kam ir nepieciešamas dažādas lietas: bērnu, sieviešu, vīriešu apģērbs, apavi, rotaļlietas, gultasveļa, ikdienas lietas un citas (lietotas, jaunas) Rēzeknes pilsētas domes mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 93).

Atbalsts tiks sniegts arī maznodrošinātām ģimenēm ar skolas vecuma bērniem. Uzrādot izziņu par trūcīgas ģimenes statusu, šīs ģimenes saņems kancelejas preču komplektus skolai (komplektu skaits ierobežots) no biedrībām „Rēzeknes māmiņu klubs” un „Par stipru ģimeni”.

Aicinām visus piedalīties akcijā!

Nodaļas vadītāja D.Zirniņa

Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
Olga Strode 64607688
olga.strode@rezekne.lv