Zilupes novada izglītības iestāžu pedagogu konference

Š.g. 22. jūnijā pēc Zilupes novada domes priekšsēdētāja Oļega Agofonova ielūguma Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina – Tabūne piedalījās Zilupes novada izglītības iestāžu pedagogu konferencē.


Konferencē piedalījās arī Zilupes novada domes pārstāvji Oļegs Agofonovs un priekšsēdētāja vietnieks Vitālijs Vaļdens un Zilupes novada izglītības iestāžu pārstāvji, lai diskutētu par aktualitātēm un izglītības tālāko attīstību. Konferencē uzstājās un savu redzējumu par izglītību pauda Saeimas deputāti, kas ievēlēti no Latgales – Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas pārstāvis Aleksejs Burunovs un Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputāts Ivans Ribakovs.

Konferences laikā Zilupes vidusskolas direktore Regīna Iļjina iepazīstināja klātesošos ar to, ka saņemta vēstule no izglītības ministrijas par to, ka finansējums uz nākamo gadu skolām saglabāsies šī gada līmenī.

Konferences noslēgumā Zilupes novada domes priekšsēdētājs Oļegs Agofonovs pasniedza 37 pateicības rakstus par mērķtiecīgu darbu izglītības iestāžu skolotājiem un direktoru vietniekiem, kā arī tika pasniegti Latgales plānošanas reģiona pateicības raksti Zilupes izglītības darbiniekiem: Allai Čeksterei – Pasienes pamatskolas Zilupes vidusskolas struktūrvienības vadītājai, Verai Doreiko – Sinkevičai – Zilupes mūzikas un mākslas skolas direktorei, Irinai Agafonovai – Zilupes pirmskolas izglītības iestādes vadītājai, Regīnai Iļjinai – Zilupes vidusskolas direktorei, Vladimiram Ņikitinam – Zilupes arodvidusskolas direktoram un Jeļenai Veligurskai – Zilupes novada pašvaldības izglītības speciālistei par ilgstošu un rezultatīvu, pašaizliedzīgu darbu, par īpašiem nopelniem jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā.



Latgales plānošanas reģions ir atvasināta publiska persona, kura izveidota ar Reģionālās attīstības likumu un tās darbība tiek finansēta no valsts pamatbudžeta. Latgales plānošanas reģions ir dibināts 2006. gada augustā ar mērķi nodrošināt reģiona attīstības plānošanu, koordināciju, pašvaldību un citu valsts pārvaldes iestāžu sadarbību. Latgales plānošanas reģions darbojas saskaņā ar Reģionālās attīstības likumu, Teritorijas plānošanas likumu, Latgales plānošanas reģiona nolikumu un citiem spēkā esošiem normatīviem aktiem.

Ziņojumu sagatavoja:
Latgales Plānošanas Reģions
Rīgas birojs
Rīga, Tirgoņu iela 11, LV – 1050,
Tālrunis: 27857529
E-pasts: pasts@latgale.lv