Ciemos brauc Rīgas Krievu teātris!

Saulīte lēnām iekustina dusošo dabas karuseli. Katrai dienai ir sava smarža un krāsa – tās stiepjas aizvien garākas. Un jau pavisam drīzi piepildīsies Daugavpils pilsētnieku, garāmbraucēju un viesu sapnis – pašu acīm ieraudzīt, aptaustīt un dzīvot līdzi senkārotajiem Rīgas Krievu teātra aktieriem!


Beidzot mēs varam atviegloti nopūsties…jo sagaidījām! Skatītāju iemīļotais režisors Mihails Mamedovs ar izrādi „Brīvdienu mīļākie” atgriežas Daugavpils teātra skatuvē. Protams M.Mamedova režijā Daugavpils teāra aktieri ir nepārprotami labi un precīzi, bet paskatīsimies kā veiksies mūsu kolēģiem no Rīgas krievu teātra.

Daugavpils teātris aicina visus teātra draugus apmeklēt 2011.gada 17.aprīlī plkst.17.00 Rīgas Krievu teātra viesizrādi „Brīvdienu mīļākie”, režisora Mihaila Mamedova (Krievija) redzējumā.

Šajā izrādē asaras un smiekli sadzīvo kopā, tāpēc tas ir patiesi intrigējošs stāsts par to kā precēts pāris pieņem savās mājās darbā jaunu kalponi – lauku meiteni Annu. Un pienāk diena, kad vīram steidzami ir jādodas komandējumā, sievai – jāapciemo savi vecāki, bet Annai piedāvā apciemot savus radus laukos. Taču māja paliek tukša vien uz neilgu laiku… Kalpone ekonomisku apsvērumu dēļ nekur neaizbrauc, pie sievas atnāk mājās mīļākais, bet pie vīra – mīļākā.

Un visa atbildība par to, lai nenotiktu šīs ģimenes katastrofa, gulstas uz Annas pleciem…

Darbības mērķtiecīgums un juceklīga intriga, negaidīti sižeta pavērsieni un amizanti pārpratumi, ļoti komiski dialogi, negaidītas beigas – tas viss ir šajā lugā, un pat vēl vairāk…

Daugavpils teātra administrācija aicina noskatīties komēdiju „Brīvdienu mīļākie” (pēc M. Kamoleti lugas motīviem) – tā noteikti Jūs izklaidēs, liks pasmaidīt par sadzīves negācijām un noteikti vietām pat aizkustinās!

Biļešu cenas – 6., 5., 4.Ls

Biļešu iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (65426520),
vai SIA „Biļešu paradīzes” t.c. kasēs pa visu Latviju