Latgales Kultūrvēstures muzejs gaida ceļotājus

No 11. līdz 13. februārim Rīgā notika 18.starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus „Balttour 2011”, kur Latgales novada stendā, sadarbojoties ar Rēzeknes pilsētas un novada tūrisma informācijas centru, savu piedāvājumu un pakalpojumus prezentēja arī Latgales Kultūrvēstures muzejs.


Šogad izstādē-gadatirgū „Balttour” Latgales stends apmeklētājus piesaistīja ar atraktīvu krāsainu noformējumu, pievēršot uzmanību vairākās izsolēs, kad klātesošie varēja iegūt savā īpašumā netradicionālu „caurlaidi” braucienam uz Latgali –ar latgaliskiem uzrakstiem apdrukātus T-krekliņus, piemēram, Drūšam i laime paleidz, Dīvs ni mozais bārns, napīmuoneisi, Byusim cīši kai zuodža zūbi u.c.

Par Latgales Kultūrvēstures muzeja piedāvājumu izstādē tika informēti gan Latvijas, gan kaimiņzemju ceļotāji un ceļojumu nozares profesionāļi, jo muzejā var ne tikai iepazīt Rēzeknes pilsētas un Latgales novada kultūrvēsturi ekspozīcijās, bet arī piedalīties interesantās izglītojošās nodarbībās, kad iespējams sataustīt, sasmaržot un ieklausīties interesantos muzeja eksponātos. Muzejs mūsdienās var būt satikšanās vieta dažādu paaudžu un profesiju ceļotājiem, kur gūt pozitīvas emocijas un ierosmes radošām idejām.

Informāciju sagatavoja

Maija Upeniece,
Latgales Kultūrvēstures muzeja
sabiedrisko jautājumu un reklāmas speciāliste
Tālrunis 64622464, e-pasts: muzejs@rezekne.lv