Muzikālais teātris – studija „Baltie lāči” izsludina dalībnieku uzņemšanu jauniešu vokālajā grupā!

Latvijā atpazīstamās šlāgergrupas „Baltie lāči” izveidotais muzikālais teātris – studija ar 2010. gada martu uzsāk vokālās mākslas, horeogrāfijas un aktiermākslas nodarbības un izsludina dalībnieku uzņemšanu jauniešu vokālajā grupā.


Muzikālā teātra – studijas izveides iniciators, grupas „Baltie lāči” mūziķis Andris Baltacis ir pārliecināts, ka it īpaši lauku pagastos ir daudz mērķtiecīgu un talantīgu jauniešu, kuriem varbūt nav bijusi iespēja apmeklēt profesionālas mūzikas un horeogrāfijas nodarbības un apliecināt savas prasmes uz lielās skatuves. Turklāt, ikvienam profesionālam mūziķim tas ir zināms izaicinājums – nodot savas zināšanas un prasmes jaunajai paaudzei.

Ja vēlaties mācīties dziedāt kopā ar profesionāliem mūziķiem, piedalīties konkursos un koncertos un jums ir vismaz 17 gadi, līdz 2010. gada 20. februārim piesakieties uz noklausīšanos, atsūtot pieteikumu uz e-pasta adresi muzikalais.teatris@inbox.lv, kurā jānorāda savu vārdu, uzvārdu, vecumu, līdzšinējo muzikālo pieredzi (izglītība, dalība kolektīvos utml.), kā arī kontakttelefonu. Par noklausīšanās laiku pretendenti tiks informēti atsevišķi.

Tiek plānots, ka muzikālais teātris – studija jau tuvākā pusgada laikā savu darbību paplašinās, veidojot dažādu vecumu grupas bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem no Rēzeknes novada un tuvējā reģiona, dodot iespēju izglītoties un muzicēt arī tiem interesentiem no attālākiem lauku ciemiem, kuriem nav bijis finansiālu iespēju apmeklēt mūzikas nodarbības, jo šajā studijā nodarbības būs bez maksas!

Jau šobrīd Muzikālais teātris – studija „Baltie lāči” izsaka pateicību Rēzeknes novada pašvaldības vadībai par piešķirtajām mēģinājumu telpām, kā arī cerību uz turpmāko atbalstu!

Dalība studijā ir ne vien nodarbības, bet arī sasniegto rezultātu atspoguļojums koncertos, labdarības pasākumos un citos projektos. Iecerēts, ka jaunās studijas pirmie koncerti notiks jau pavasarī!

Plašāka informācija pa tālruni 29237430
e-pasta adrese muzikalais.teatris@inbox.lv