Šodien Daugavpils Universitātē notiek Informācijas diena

23. aprīlī Daugavpils Universitātē (DU) notiek Informācijas diena.
Informācijas dienas laikā no plkst. 11:00 līdz plkst. 17:00 (Parādes ielā 1, hallē) darbosies DU fakultāšu stendi. Tajos varēs uzzināt par fakultātēs piedāvātajām studiju programmām, piedalīties dažādos konkursos, viktorīnās, darbnīcās u. c. aktivitātēs. Informācijas dienas laikā interesentiem būs iespēja iepazīties arī ar DU Bibliotēkas darbību, apmeklēt zinātniskos institūtus un centrus, kā arī piedalīties ekskursijā uz Sporta kompleksu.
DU ir starptautiski akreditēta lielākā un modernākā augstskola Austrumlatvijā. Tās 5 fakultātēs (Dabaszinātņu un matemātikas fakultāte, Humanitārā fakultāte, Izglītības un vadības fakultāte, Mūzikas un mākslu fakultāte un Sociālo zinātņu fakultāte ) studē aptuveni 4000 studentu piecdesmit piecās dažāda līmeņa studiju programmās (bioloģijā, fizikā, iestāžu vadībā, ekonomikā, mākslās, psiholoģijā, filoloģijā, pedagoģijā u. c. specialitātēs). 2009./ 2010. studiju gadā DU tiks piedāvātas vairāk nekā 500 valsts dotētās studiju vietas.
Ārpus studijām universitātē ir iespēja darboties Studentu padomē, studentu žurnālā „Lai Top!”, Latgales Studentu centrā, iesaistīties DU Jauno zinātnieku asociācijā „DUJZA”, Dienvidlatgales Nevalstisko organizāciju atbalsta centrā, Mākslu pedagogu apvienībā, Veselības veicināšanas centrā, Dabas izpētes un vides izglītības centrā, apgūt svešvalodas, dejot studentu deju ansamblī „Laima”, nodarboties ar kādu no Sporta kompleksā piedāvātajām sporta aktivitātēm, kā arī apmeklēt koncertus, izstādes, festivālus, konferences un citus pasākumus.

Papildus informācija:
Vita Viļevko
Sabiedrisko attiecību un informācijas daļa
t.: 65425564
e-pasts: said@du.lv