LATGALES RADIO tagad arī Balvos FM 99,5.

Latgales Radio FM 99,5 frekvencē Balvos raida sākot ar 2008. g. 27. decembri. Sākumā testa režīmā, bet jau ar 2009. g. 1. janvāri pilnā apjomā. Pašlaik mēs vēl strādājam, lai pilnveidotu skanējumu, bet nepārtrauktā darbība ir nodrošināta. Līdz ar to ir beidzies vairāk nekā divu gadu ilgais gaidīšanas laiks, par ko liecināja klausītāju zvani no Baltinavas, Tilžas un Balviem. Beidzot visa Latgale vismaz ēterā ir vienota, un tas mūsu muziķiem un viņu dziesmām visas Latvijas mērogā paver plašākas iespējas saglabāt līdera pozīcijas!


Mūs tagad dzird visā Balvu rajonā, t.s. Viļakā, gar Krievijas robežu Baltinavā un citur, līdz pat Ludzas rajona Kārsavai. No Balviem mūs ļoti labi dzird arī Gulbenē, un lielākajā Gulbenes rajona daļā, līdzīgi arī uz Alūksnes pusi. Balvu pilsētā Latgales Radio tagad kopā ar Latvijas Radio 1. un 2. programmu ir vislabāk uztveramā radio stacija.

“Latgales Radio” darbojas tagad ar raidītājiem Balvos FM 99,5, Daugavpilī FM 95,2 Jēkabpilī FM 95,8, un Rēzeknē FM 103. „Latgales Radio” var dzirdēt arī internetā www.lr.lv.
„Latgales Radio” darbību uzsāka 2006. gada 9. jūnija un mūs var dzirdēt visā Latgale, papildus lielā Vidzemes un Zemgales daļā: Jēkabpils, Aizkraukles, Madonas, Gulbenes un Alūksnes rajonos. Mēs nosedzam trešo daļu Latvijas teritorijas un mūsu potenciāla auditorija ir pusmiljons cilvēku, no kuriem sasniedzam 5-10%. Tomēr gribam vēl augt, jo mūsu mērķis ir kļūt par latviešu auditorijas līderi Latgalē un visā Latvijas austrumu daļā.

„Latgales Radio” ir informatīvi-muzikāls mēdijs, kas uzver latgalisko dzīvesprieku. Ar to mēs kļuvuši atpazīstami ne tikai Latgalē. Piedāvājam plašākas izaugsmes iespējas mūziķiem: „Baltie Lāči”, Inga un Normunds, Bez PVN, Dabasu durovys, Borowa MC, Patrioti.LG u.t.t.. Mēs orientējamies uz vidējā vecuma auditoriju, tāpat esam interesanti arī jauniešiem, par ko liecina sadarbība ar Daugavpils Universitāti un Rēzeknes Augstskolu. Mūsu darbu novērtē daudzas pašvaldības, kuras noslēgušas sadarbības līgumus.

Valdis Labinskis
Latgales Radio direktors
29902196
www.lr.lv