Aicinām jūs pievienoties Patentu valdes organizētajos pasākumos š.g. maijā

16. – 17. maijam konference “Deep Tech Atelier 2024”
Jau šonedēļ satiec Patentu valdi pasākumā “DEEP TECH ATELIER”, reģistrējies bezmaksas un uzaicini uz 1:1 tikšanos.
Pievienojies 16. maijā plkst. 16.30 diskusijai  “Zinātņietilpīgo tehnoloģiju jaunuzņēmumu veselīgums intelektuālā īpašuma kontekstā” un iegūsti vērtīgu ieskatu intelektuālā īpašuma (IĪ) pasaulē no augsti pieredzējušiem jomas ekspertiem, kā arī uzzini, cik veselīgs ir tavs uzņēmums intelektuālā īpašuma kontekstā.

Plašāka informācija un reģistrācija pieejama ŠEIT.


21. maijā plkst. 10.00 attālināts seminārs par “Digitālie rīki uzņēmējiem intelektuālā īpašuma jomā”.

Seminārā tiks aplūkoti jautājumi par Patentu valdes un citu valstu digitālajiem rīkiem, vienlaikus iepazīstinot uzņēmējiem noderīgus pieejamos digitālos ceļvežus intelektuālā īpašuma jomā. Papildus dalībnieki varēs noskaidrot kā 20 minūšu laikā var izveidot sava uzņēmuma intelektuālā īpašuma stratēģiju, tādējādi samazinot riskus, pasargājot jaunradi un palielinot uzņēmuma vērtību.

Seminārs tiek organizēts sadarbībā ar Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru (ZRKAC): zrkac.lv/event.php?id=9194

Reģistrācija: ej.uz/digi_inte


28. maijā plkst. 10.00 attālināts seminārs “Amatnieku preču zīmju un autortiesību aizsardzība”.

Rīgas uzņēmēju atbalsta kontaktpunkts aicina uz virtuālo semināru, kur tiks apspriesti jautājumi, kas saistīti ar amatnieku preču zīmju aizsardzību un autortiesībām, kā arī plānots dalīties ar praktiskiem padomiem par to, kā efektīvi aizsargāt savu darbu un zīmolu.

Seminārs tiek organizēts sadarbībā ar Rīgas uzņēmēju atbalsta kontaktpunktu un Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību “LaIPA”: www.riga.lv/lv/notikums/vebinars-amatnieku-precu-zimju-un-autortiesibu-aizsardziba

Reģistrācija: forms.office.com/e/fq7VUpw2hV