Tiešsaistes seminārs: Efektīva komunikācija LinkedIn

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas uzņēmējus pietiekties tiešsaistes semināram par sociālo tīklu LinkedIn.

LinkedIn ir profesionāla un uz biznesu vērsta platforma, kur sekot interesējošo uzņēmumu, organizāciju un personu aktivitātēm, kopīgot noderīgu saturu un sazināties, lai izteiktu savstarpēji izdevīgus biznesa piedāvājumus.

Uzņēmējam ir svarīgi rūpēties par regulāru klātbūtni ziņu plūsmā, publicējot oriģinālrakstus, veiksmes stāstus, padomus un viedokļus, tā iegūstot arvien lielāku sekotāju loku, kā arī spēcinot publisko tēlu.

Biznesa kanāls LinkedIn ir globāli lielākā tīklošanas platforma profesionāļiem, ar vairāk kā 1 miljards reģistrētiem dalībniekiem no vairāk kā 200 valstīm. Kanālā darbojas gan individuālas personas, gan ir pārstāvēti uzņēmumu, organizāciju profili. Izveidojot efektīvu dabisko klātbūtni, mijiedarbību ar citiem profesionāļiem, šis kanāls veicina un atbalsta iespēju sasniegt biznesa, klientu, partneru, investīciju, talantu uzmanību un piesaisti – vietējos, izlases un globālos tirgos.

Seminārā izskatīsim jau praktiski svarīgākos soļus un veiksmīgus piemērus, kā bez maksas, investējot profesionāļu laiku ikdienā, var izveidot dabisku klātbūtni, un, ievērojot tīklošanas principus, uzņēmuma / organizācijas komanda var palīdzēt stiprināt mērķa adresāta uzticēšanos profesionāļiem, radīt interesi, mērogot atpazīstamību pašam zīmolam, biznesam, organizācijai.

Aicinājums visiem sagatavot savus jautājumus, izrunājot galvenos pamatnosacījumus, noteikti aicināsim uzdot jautājumus, iesaistīties sarunā.

Rekomendācija no lektores uz semināru pārdomāt kas ir: 

  • Jūsu biznesa/organizācijas mērķa adresāts (-i),
  • kuros tirgos tas atrodas,
  • kas ir sāpe, vajadzība, risinājums, serviss ko meklē un ko tieši jūs variet sniegt, atrisināt, nodrošināt,
  • kas ir jūsu kā profesionāļa galvenās stratēģiskās superspējas, kas jūsu adresātam būtu visaktuālākās, palīdzētu izvēlēties uzticēties tieši jums.

Semināru vadīs komunikācijas stratēģe ar 20+ gadu pieredzi zīmolu virzīšanā, izveidē, pasākumu un influenceru mārketingā, konsultante biznesam LinkedIn vidē Ieva Drāzniece

Seminārs tiks sadalīts 2 daļās. Pirmajā daļā lektore Ieva Drāzniece dalīsies ar praksi un pieredzi par LinkedIn izmantošanu uzņēmēja komunikācijā, otrajā daļā Ieva Drāzniece vadīs diskusiju starp jomas profesionāļiem: Intars Jomants Manoro Group pārstāvis, Ieva Gūtmane LIAA Komunikāciju departaments.

Semināra darba valoda: latviešu

Seminārs norisināsies tiešsaistē Zoom platformā (saite tiks nosūtīta 1 dienu pirms semināra). Seminārs tiks ierakstīts un būs pieejams business.gov.lv. sadaļā “Materiāli”

Dalība: bez maksas

Semināra noslēgumā paredzēta jautājumu & atbilžu sesija. Lai semināra vadītājs varētu laicīgi sagatavot atbildes, aicinām interesējošos jautājumus iesūtīt jau reģistrēšanās brīdī. Jautājumus būs iespēja uzdot arī semināra laikā.

Pieteikšanās obligāta platformā Business.gov.lv līdz 28. februāra plkst. 15.00.

PIETEIKTIES