Projektu partneru tikšanās

2024. gada 20. augustā notika projekta “Digitālais tūrisms amatniecībā” (D-Tour) (LL-00100) partneru kārtējā tikšanās. Tiešsaistē kopā sanāca projekta partneri no Latgales plānošanas reģiona, Krāslavas novada domes, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Vienības nams”, Anīkšču mākslas inkubatora – mākslas galerijas, Paņevēžas rajona pašvaldības administrācijas, lai atskatītos uz jau projektā padarītajiem darbiem, kā arī lai plānotu turpmākās darbības.

Sanāksmes laikā partneri atzina, ka pirmais etaps, uzsākot projekta realizāciju, vienmēr ir ļoti interesants un vienlaikus arī sarežģīts, jo ir jāpaspēj apgūt daudz jaunu zināšanu ne tikai par projektu ieviešanas un programmu noteikumiem, bet arī jāspēj orientēties ar projekta saturu saistītajā jomā.

Nākamā projekta partneru tikšanās paredzēta jau septembrī.

Projektu “Digitālais tūrisms amatniecībā” (akronīms D-Tour; Nr. LL-00100) līdzfinansē Eiropas Savienība. Projekts tiek īstenots Interreg VI-A Latvijas–Lietuvas programmas 2021.–2027. gadam ietvaros.

Kopējais projekta budžets ir 697 275  EUR.  Projekta līdzfinansējums no Eiropas Reģionālās attīstības fonda ir 557 820  EUR.

Interreg VI-A Latvijas–Lietuvas programmas 2021.–2027.gadam mērķis ir veicināt Programmas reģionu ilgtspējīgu un saliedētu sociālekonomisko attīstību, padarot tos konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, mācībām, darbam un tūrismam.

Programmas mājas lapa: www.latlit.eu. Informāciju par projektu var skatīt: latlit.eu/theprojects/d-tour/

Šis raksts ir sagatavots ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šī raksta saturu pilnībā atbild Latgales Plānošanas reģions, un tas var neatspoguļot Eiropas Savienības oficiālo nostāju.

Projekta vadītāja: Sarmīte Teivāne, +371 65423801, e-pasts: sarmite.teivane@lpr.gov.lv, Latgales plānošanas reģions.