Pašvaldību speciālisti aicināti pieteikties apmācībām par būvniecības iepirkumu veiksmīgu vadību

Latgales plānošanas reģions, īstenojot Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda programmas projektu “Pašvaldību kapacitātes stiprināšana to darbības efektivitātes un kvalitātes uzlabošanai” aicina pašvaldību, to struktūrvienību un kapitālsabiedrību speciālistus piedalīties apmācībās “Būvniecības iepirkumu veiksmīga vadība: FIDIC tipveida līgumi, zaļais publiskais iepirkums un sociālā atbildība”, kas notiks tiešsaistē 2024. gada 17. un 18. septembrī.

Apmācību mērķis ir pilnveidot pašvaldību speciālistu zināšanas iepirkumu dokumentācijas izstrādē ar būvniecību saistītos projektos un iepazīstināt ar efektīviem iepirkumu vadības principiem, jo būvniecības procesā ir būtiski argumentēti pārdomāt tā norisi, sākot ar ieceres brīdi, izvērtējot pieejamos resursus, līdz pat tā realizācijai.

Apmācību piedāvājums ir vērsts uz jomas speciālistiem un interesentiem, kuru darba specifika ir saistīta ar būvniecības pakalpojumu nodrošināšanu pašvaldībā.

APMĀCĪBU DARBA KĀRTĪBA

Aicinām pašvaldības speciālistus pieteikties apmācībām,  aizpildot reģistrācijas anketu līdz šī gada 12.septembrim.

REĢISTRĀCIJA APMĀCĪBĀM

Apmācības tiek rīkotas Eiropas Savienības Latvijas Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna investīcijas 3.1.1.2.i. “Pašvaldību kapacitātes stiprināšana to darbības efektivitātes un kvalitātes uzlabošanai” (projekta Nr. 3.1.1.2.i.0/1/22/I/VARAM/001) ietvaros. Projektu īsteno VARAM sadarbībā ar visiem plānošanas reģioniem.

Vairāk par projektu: lpr.gov.lv/lv/regionalie_projekti/pasvaldibu-kapacitates-stiprinasana-to-darbibas-efektivitates-un-kvalitates-uzlabosanai

#Atveselosanasfonds, #InvestEU, #Pasvaldibukapacitate, #ESfondi, #EUFunds, #NextGenerationEU

Kontaktpersona:
Marika Dembovska
Projekta eksperte
E-pasts: marika.dembovska@lpr.gov.lv