Piesakies erudīcijas konkursam un iegūsti par Eiropu zinošākās Latvijas mācību iestādes titulu!

Maijā visā Eiropā un Latvijā plaši tiek atzīmēta Eiropas diena. Dažādos pasākumos un aktivitātēs kopā stiprinām izpratni par mūsu kā eiropiešu izaugsmes iespējām, solidaritāti, kultūru dažādību un vērtībām, kas mūs vieno. Mēs esam daļa no Eiropas Savienības, kas rūpējas par drošību un iestājas par demokrātiju, tiesiskumu un brīvību.

Eiropas nedēļas laikā EUROPE  DIRECT Dienvidlatgale centrs sadarbībā ar Eiropas Parlamenta biroju Latvijā 29. maijā aicina ikvienu Latvijas mācību iestādi pl. 13:00 pievienoties izzinošai spēlei, lai pārbaudītu savas zināšanas par Eiropas Savienību un Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Piedaloties tiešsaistes erudīcijas konkursā – “PRĀTA SPĒLES”, būs iespēja iegūt gan balvas, gan par Eiropu zinošākās Latvijas skolas titulu!

Erudīcijas konkursā var piedalīties ikviena Latvijas mācību iestāde vai jauniešu biedrība ar neierobežotu komandu skaitu, iepriekš piesakoties: ej.uz/eddpagalmasvetki24 līdz 26.05.24. pl. 16:00.

Pusstundas garumā kopā būsim VISA LATVIJA!

Lai veicas!

Prāta Spēles pieslēgšanās pamācība


Aktuālo informāciju par Europe Direct Dienvidlatgale centra darbību un pakalpojumiem var uzzināt LPR tīmekļa vietnē www.lpr.gov.lv sadaļā Europe Direct Dienvidlatgale, Facebook @EuropeDirectDienvidlatgale. Europe Direct Dienvidlatgale centrs atrodas Saules ielā 15, Daugavpilī.

Papildu informācija: Oskars Zuģickis, “EUROPE DIRECT Dienvidlatgale” centra vadītājs, t.: 26565858, e-pasts: oskars.zugickis@lpr.gov.lv