IT Waffle Meetup – Daugavpils

Tiekamies 5. jūnijā plkst. 18.00, LIAA pārstāvniecībā Daugavpilī, Vienības iela 13, kur norisināsies tīklošanās pasākums IT Waffle Meetup – Daugavpils. Runāsim par to, kur iegūt finansējumu uzņēmuma procesu digitalizēšanai, kā pārkvalificētis uz IT un kā izmantot mākslīgā intelekta rīkus.
PROGRAMMA:
17.40 – Ierašanās, tīklošanās un vafeles
18.00 – Kas jauns Daugavpilī un Latvijā IT nozarē?
18.15 – Ilze Zelča (Dispute Analyst, Tietoevry) – “Karjeras maiņa par 180 grādiem”
18.35 – Agate Ambulte (vadītāja, Digitālo inovāciju parks) – “Mākslīgā intelekta iespējas – praktiski piemēri un ieskats, kā citi lieto ChatGPT”
18.55 – Tīklošanās un vafeles
19.15 – Andris Ondzuls (projekta vadītājs, Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs) – “Uzņēmuma procesu digitalizācija – idejas, finansējums, piemēri”
19.35 – Pasākuma noslēgums – draudzīgas sarunas, jauni kontakti un garšīgas vafeles!
Pasākumā gaidīsim gan tos, kas jau strādā IT jomā, gan tos, kas tikai vēlas sākt karjeru. Laipni aicināti arī dažādu nozaru uzņēmēji un ikviens, kas vēlas iepazīt jaunus cilvēkus, baudīt vafeles un iedvesmojošu vakaru!
📅 Tiekamies 5. jūnijā (trešdien), plkst. 18.00 (ierašanās no 17.40).
📍 Adrese: LIAA pārstāvniecība Daugavpilī, Vienības iela 13, Daugavpils
👉 Vietu skaits ierobežots. Reģistrējies: www.itwafflemeetup.lv/it-waffle-meetup-daugavpils…
Pasākums, kā arī vafeles – BEZ MAKSAS.
Pievienojies!
Pasākumu organizē IT Waffle Meetup sadarbībā ar Digitālo inovāciju parku, Tietoevry Latvia un LIAA pārstāvniecību Daugavpilī
Pasākums notiek projekta “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” (Nr. 2.2.1.1.i.0/23/I/CFLA/001) un projekta “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” (Nr. 101083983) ietvaros.
Pasākumu finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība – NextGenerationEU. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.