Inovāciju čats sarunu solā

Šo sestdien, 2. martā, plkst. 17:30, Daugavpils Inovāciju centrs ir gatavs sveikt visus digitālo tehnoloģiju entuziastus un tos, kas gatavi paplašināt savu redzes loku, sarunu soliņā “Inovāciju čats“. Pasākumā būs iespēja iedvesmoties no diviem uzņēmumu stāstiem, kā arī dalīties ar domām un viedokļiem.

Sarunu soliņa viesi:

  • Mihails Ščepanskis – inženiermodelēšanas un programmatūras uzņēmuma CENOS līdzdibinātājs. Uzņēmums ir piesaistījis biznesa enģeļu investīcijas, izmantoja akselerācijas programmu 500 Startups B26 (San Francisco) un Startup Wise Guys (Tallin).
  • Alise Gurenko (līdzradītāja) un Santa Bērziņa (pasākumu rīkotāja) no Riga Techgirls. Riga TechGirls tic un strādā, lai tehnoloģijas izprastu un spētu tās izmantot savā labā ikviens, tai skaitā meitenes, sievietes un cilvēki dažādos vecumos un specialitātēs, tādā veidā veicinot kļūt par savas nākotnes arhitektiem.

Visi interesenti tiek aicināti ierasties nedaudz ātrāk, lai aizņemtu labākās vietas. Kā arī būs sagatavotas balvas par interesantākiem jautājumiem pasākuma viesiem. Lūdzam sekot @LAVKA.sarunusols sociālo tīklu kontiem, lai uzzinātu vairāk par pasākuma norisi.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldība sadarbībā ar biedrību “D-Juno”.

Aktivitāte tiek īstenota Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī”, proj.nr. NFI/IC/VIAA/2020/4, Līguma Nr. Nr.9.-20.2.2.1/4, ietvaros.