Valsts prezidents: mana kā prezidenta uzmanība būs pievērsta Latgalei

Š.g. 21. jūlijā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs bija ieradies Krāslavas novadā – savā pirmajā reģionālajā vizītē. Vizītes laikā E. Rinkēvičs tikās ar Krāslavas novada domes vadību, Krāslavas novada zemniekiem, uzņēmējiem, izglītības nozares pārstāvjiem un novada iedzīvotājiem. Prezidenta uzņemšanā Krāslavā piedalījās arī Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne.

Vizītes sākumā E. Rinkēvičs sasveicinājās ar Krāslavas novada pašvaldības vadību un tad devās apmeklēt Krāslavas Vēstures un mākslas muzeju Krāslavas pilī. Pēc ameklējuma devās uz tikšanos ar Krāslavas novada zemniekiem, uzņēmējiem un izglītības nozares pārstāvjiem Krāslavas pils kompleksā. Vizītes turpinājumā apmeklēja datortehnikas un biroja tehnikas apkalpošanas un servisa pakalpojumu uzņēmumu SIA “DCC Baltics”, šūšanas uzņēmuma “IV plus” piegrieztņu cehu, šūšanas uzņēmumu “Nemo”, zemnieku saimniecību “Kurmīši” un tikās ar Krāslavas novada iedzīvotājiem, atbildot uz tiem aktuālajiem jautājumiem. Vizītes noslēgumā Valsts prezidents sniedza interviju Latgales plānošanas reģionam, paužot viedokli, kāpēc pirmajai reģionālajai vizītei izvēlēta Latgale un kāds ir viņa redzējums par Krāslavas novada un Latgales reģiona turpmāko attīstību.

@lpr.gov.lv

🇱🇻 Kāpēc Valsts prezidents devās pirmajā reģionālajā vizītē tieši uz Latgali un ko E. Rinkēvičs latgaliešiem apsola – par to Latgales plānošanas reģiona intervijā! 🙏 Izsakām lielu pateicību par sirsnīgo vizīti Latgalē, Krāslavas novada pašvaldībā un lielo fokusu uz mūsu cilvēkiem, to vajadzībām, izaicinājumiem un iespējamajiem risinājumiem! ❤️ Novēlam Valsts prezidentam Edgaram Rinkēvičam veiksmi, pildot uzticētos amata pienākumus, un sasniegt visus prezidentūras izvirzītos mērķus! #latgale #latgalesplānošanasreģions #krāslava #krāslavasnovads #prezidents #latvijasprezidents #edgarsrinkēvičs #politika

♬ original sound – Latgales plānošanas reģions

Par to, cik nozīmīga ir Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča vizīte pierobežas pilsētā komentē Krāslavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs un LPRAP priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Upenieks.

@lpr.gov.lv

🇱🇻 Par to, cik nozīmīga bija Valsts prezident Edgara Rinkēviča vizīte pierobežas pilsētā stāsta Krāslavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs un LPRAP priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Upenieks! #latgale #latgalesplānošanasreģions #valstsprezidents #edgarsrinkēvičs #edgarsrinkevicsirmansprezidents #edgarsrinkevics #prezidents #president #politika #latvijaspolitika #krāslava #krāslavasnovads #gunārsupenieks

♬ Business presentation, refreshing(832279) – zomap

Pateicamies Valsts prezidentam E. Rinkēvičam par lielo fokusu uz mūsu cilvēkiem, to vajadzībām, izaicinājumiem un iespējamajiem risinājumiem. Novēlam veiksmi, pildot uzticētos amata pienākumus, un sasniegt visus prezidentūras izvirzītos mērķus!
Aicinām noklausīties plašāku interviju Divu krastu radio: KLAUSĪTIES ŠEIT
Informāciju sagatavoja Latgales plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciāliste Zaiga Lāce
Foto: Latgales plānošanas reģions/ president.lv
Video: Latgales plānošanas reģions