Latgales plānošanas reģions aicina uzņēmējus pieteikt dalību Latgales dienai

Turpinot aizsākto tradīciju, arī šogad Latgales plānošanas reģions aicina sagaidīt novembri ar vērienīgu tiešraides pasākumu “Latgales diena”, kas notiks 2023. gada 8. novembrī, Jaunajā Teikā, Teikums, Fantadroms, Gustava Zemgale gatve 74, Rīga.

“Latgales diena” ir pasākums, kas jau trešo gadu kļūst par Latgales plānošanas reģiona gada nogales vērienīgāko notikumu. Tas ir veltīts uzņēmējdarbības aktivizēšanai, attīstīšanai, Latgales vietējo uzņēmēju prezentēšanai un vietējās ražotās produkcijas piedāvāšanai, Latgales pārstāvniecības darbības popularizēšanai, kā arī Latgales kā tūrisma galamērķa un vietas popularizēšanai potenciālajiem investoriem.

Lai popularizētu savu uzņēmumu, pakalpojumu vai produktu aicinām uzņēmējus pieteikties “Latgales Dienai” līdz 16. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu: ej.uz/pieteikums_LD_08112023

Dalības iespējas uzņēmējiem:

  • ar vizuālajiem materiāliem (bukletiem, skrējlapām u.c.) Materiāli ir jānogādā uz Latgales plānošanas reģiona biroju Daugavpilī, Saules ielā 15 vai Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 95 līdz 16.10.2023.
  • ar uzņēmuma video prezentāciju (videoklips MP4 formātā) līdz 4 minūtēm. Video piekļuves saite jānosūta uz e-pastu uap.latgale@lpr.gov.lv līdz 16.10.2023.
  • ar uzņēmuma produkciju degustācijai, ko vēlos piedāvāt pasākumā skatītājiem klātienē. Klātienes skatītāju paredzamais skaits ir līdz 350 dalībniekiem. Ceļa un papildus izdevumi netiek segti.
  • ar uzņēmuma produktu/stendu pasākumā klātienē. Ceļa un papildus izdevumi netiek segti.

Latgale – Vienmēr laba ideja!

Sīkāka informācija par pasākumu sekos.

Latgales diena tiek rīkota Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014.–2021. gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” projekts “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Latgales plānošanas reģionā” Nr. LV-LOCALDEV-0001. Projekta kopējās izmaksas: 1 405 964 EUR. Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!