EUROPE DIRECT Dienvidlatgale centrs viesosies Jersikā un Rudzātos

Lai Līvānu novada jauniešus mudinātu pilnveidot izpratni un zināšanas par demokrātijas procesiem un palielināt pilsonisko lietpratību, Europe Direct Dienvidlatgale centrs sadarbībā ar MJIC “Kvartāls” 20. janvārī Jersikas pamatskolā un Rudzātu vidusskolā tiksies ar jauniešiem, lai ar interaktīvās spēles “DemokrātiJĀ!” palīdzību divos pasākumos palīdzētu izprast demokrātijas pamatelementu nozīmību.
Ja arī Tu savā mācību iestādē vēlies tikties ar dažādu jomu ekspertiem, kas diskutē par demokrātījas vērtībām, palīdz plašāk iepazīt Eiropas Savienību, aicinām sazināties ar Europe Direct Dienvidlatgale centra vadītāju Oskaru Zuģicki!
Savas darbības 8 mēnešu laikā, Centrs paguvis tikties ar vairāk nekā 2000 jauniešiem no Dagdas, Krāslavas, Līvāniem, Daugavpils, Kaunatas, Valkas, Augšdaugavas novada, Rožupes u.c.

Aktuālo informāciju par “Europe Direct Dienvidlatgale” centra darbību un pakalpojumiem var uzzināt LPR tīmekļa vietnē www.lpr.gov.lv sadaļā Europe Direct Dienvidlatgale, Facebook @EuropeDirectDienvidlatgale. Europe Direct Dienvidlatgale centrs atrodas Saules ielā 15, Daugavpilī. Kontakttālrunis saziņai: 654 23801.

Oskars Zuģickis, Europe Direct Dienvidlatgale centra vadītājs, e-pasts: oskars.zugickis@lpr.gov.lv