Daugavpilī notiks “Ghetto Fight” cīņu turnīrs

Šogad Ghetto Games piedzīvos savu 15. sezonas atklāšanu, un kā pirmais šīs sezonas izbraukums būs Ghetto Games karnevāls Daugavpilī, kas norisināsies 27. maijā, Vienības laukumā. Karnevāls ir veltīts mākslai, mūzikai un sporta aktivitātēm, kurās iesaistās visi Latvijas reģioni un ne tikai.

Karnevāla ietvaros norisināsies cīņu turnīrs “Ghetto Fight”. Skatītājiem būs iespēja redzēt cīņas ar sportistiem no Daugavpils un visām Latvijas pilsētām. Pasākuma gaitā ir gaidāmas 15 cīņas.

– Šogad mēs vēlamies paradīt “Ghetto Games Karnevāla” skatītājiem vairāk vietējos cīkstoņus. Tāpēc šoreiz uzmanība ir akcentēta uz cīņām starp rīdziniekiem un daugavpilniekiem –  teica “Ghetto Fight” līderis Manvels Isadžaņans.

„Ghetto Games” šobrīd ir viena no lielākajām jauniešu ielu sporta un kultūras kustībām Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldību. Plašāka informācija ir pieejama “Ghetto Games” oficiālajā mājaslapā www.ghetto.lv.