“Cerība un izturība” – izstāde, lekcija un diskusija 13. aprīlī

Šonedēļ, 13. aprīlī, Daugavpilī viesosies Somijas zīmola  “CupOfTherapy” (cupoftherapy.net) dibinātāji, psihoterapeits Anti Ervasti un mākslinieks Mati Pikujemsa (norden.lv/lv/aktualitates/jaunumi/cupoftherapy-palidz-sarunaties-par-garigo-veselibu/).

Aicinām jūs uz izstādes “Cerība un izturība” atklāšanu, kuras ietvaros notiks lekcija un diskusija ar vietējiem ekspertiem par mākslas terapijas jautājumiem. Pasākums notiks ceturtdien, 13. aprīlī pl.14.00 Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā “Saules skola“. Diskusijā piedalīsies sertificēta mākslas terapeite, Saules skolas pedagoģe Margarita Stoļarova, mākslinieks, grafiķis, Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzējs Anatolijs Šandurovs un mākslas psiholoģijas eksperts, Daugavpils Universitātes docents Valērijs Makarevičs. Sarunu vadīs Ieva Johansson. Saules skolā izstāde “Cerība un izturība” būs skatāma no 13. līdz 20. aprīlim.

Pasākumam tiks nodrošināts tulkojums. Pēc diskusijas Anti un Mati piedāvās arī 10-minūšu mākslas terapijas sesijas (10-15 cilvēkiem).

Ja Jums ir vēlme piedalīties šādā sesijā, lūdzu pieteikties, rakstot uz vadims@norden.lv un norādot, vai būs nepieciešams tulkojums.

Tiekamies 13. aprīlī Saules skolā!