Atvērta pieteikšanās LTRK Latgales biznesa kluba pasākumam 3. martā

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona nodaļa aicina pieteikties dalībai Biznesa kluba pasākumā “Investīcijas un digitalizācija”, kas notiks 3. martā no plkst. 13:30 – 17:00 Līvānos.

Mūsdienu tehnoloģiskās attīstības tempā nepieciešams koncentrēties uz digitālo transformāciju, veidojot mūsdienām atbilstošus pakalpojumus un darba vidi. Digitālā transformācija ir viens no uzņēmumu attīstības pamatiem, tāpēc, lai iedvesmotu uzņēmējus dažādiem digitalizācijas risinājumiem un informētu par investīciju piesaistes iespējām šo risināju īstenošanai, LTRK Latgales reģiona nodaļa organizē Biznesa kluba pasākumu “Investīcijas un digitalizācija”, kuru aicināti apmeklēt visi interesenti.

Biznesa kluba pasākuma atklāšanā klātesošos uzrunās LTRK Latgales padomes priekšsēdētājs Mihails BartaševičsLTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris, kā arī Līvānu novada domes priekšsēdētājs Andris Vaivods, kurš stāstīs arī par Līvānu novadu kā jaudīgas uzņēmējdarbības novadu. Ar Latvijas digitālā inovāciju centra kontaktpunktu Latgalē – atbalstu uzņēmumiem investīciju piesaistē digitalizācijas jomā iepazīstinās Latgales uzņēmējdarbības centra vadītājs Andris Kucins, bet par LTRK aktualitātēm informēs un pasākumu vadīs LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris. Pasākuma noslēgumā būs iespēja apmeklēt Līvānu stikla pūšanas darbnīcu un uzņēmumu SIA “Ceram Optec”. Stikla pūšanas paraugdemonstrējums ir unikāla iespēja, ko var redzēt tikai Līvānos. Ir 2 stikla pūtēji, kas skatītāju acu priekšā no karstas stikla masas pūš gatavus stikla traukus.

Reģistrācija dalībai Latgales Biznesa kluba pasākumā: ej.uz/LatgalesPasakumi

Papildu informācija marina.terza@ltrk.lv ; 22055036

Avots: www.ltrk.lv/lv/content/jaunumi/7221fbclid=IwAR3w_AV6hfihmRqadCf7iWFEX0lPMw8xYnAuEBKRXTxAvoBew-6En1TsPE4