Aicinām uz tikšanos Balvu novada tūrisma uzņēmējus

2023. gada 18. aprīlī plkst. 10:00 esošos un potenciālos tūrisma objektu saimniekus un tūrisma uzņēmējus no Balvu novada aicinām uz tikšanos pasākumā “Tūrisma biznesa sarunu brokastis”, kas notiks Balvos, Balvu Kultūras un atpūtas centra dienvidu zālē.

Tikšanās laikā Balvu novada pašvaldības Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra speciālisti informēs par aktualitātēm tūrismā Balvu novadā, kā arī par tūrisma zīmolu “Ziemeļlatgale”.

Reklāmas speciālists Raimonds Platacis dalīsies pieredzē pat to, ar kādu darbību un mārketinga instrumentu palīdzību tūrisma jomā iesaistītajiem iespējams veicināt Ziemeļlatgales atpazīstamību, eksportējot latgalisko dzīves ziņu arī ārpus reģiona. Raimonds saka: “..radot arī vajag saprast, kādiem latgaliešiem jābūt, jo reizēm tas nav skaidrs arī pašiem”.

Tūrisma eksperts, Dr.geogr. Andris Klepers informēs par uzsākto pētījumu par Balvu novada tūrisma attīstību  un tūrisma eksporta mērķtirgiem, kas ietvers arī stratēģisko daļu, definējot Balvu novada, Ziemeļlatgales attīstības virzienus un rīcības tūrisma nozarē.

Pasākuma noslēgumā Balvu novada tūrisma pakalpojumu sniedzēji aicināti dalīties pieredzes stāstos un informēt par jaunumiem savā darbībā. Būs iespēja uzzināt par sadarbības iespējām ar mobilo aplikāciju-ceļojumu plānotāju Trip.lv.

Pieteikšanās līdz 17.aprīlim plkst. 12:00, aizpildot anketu:  ej.uz/turisms1804 vai zvanot 29272948 (Ineta Bordāne), 26355954 (Mārīte Orniņa).