16. martā – NVA un EURES vebinārs remigrācijas atbalstam “Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?”

2023. gada 16. martā plkst. 16.00 pēc Latvijas laika Zoom platformā norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultantu vebinārs remigrācijas atbalstam “Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?”, lai Latvijas valsts piederīgajiem, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, sniegtu detalizētāku informāciju par nodarbinātības iespējām Latvijā, izskaidrotu, kādas formalitātes jākārto gan ārvalstī, pirms izbraukšanas, gan Latvijā, atgriežoties, un kādu atbalstu piedāvā NVA un EURES.

Dalībai 16. marta vebinārā “Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?” jāreģistrējas elektroniski, aizpildot pieteikšanās anketu šeit: forms.gle

Pievienoties Zoom platformai vebināra norises dienā Jūs varēsiet, uzklikšķinot uz saites, kas tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem. Lai piedalītos vebinārā, Jums būs nepieciešams vien dators vai viedtālrunis ar interneta pieslēgumu. Austiņas ar mikrofonu un webkamera nav obligāta. Jautājumus Jūs varēsiet uzdot Zoom platformas čatā.

Jau tagad ir iespējams reģistrēties dalībai arī citos vebināros – jāizvēlas Jums ērtākais datums un jāaizpilda pieteikšanās anketa:

Katra vebināra ilgums – 1 stunda, sākums – plkst.16.00 pēc Latvijas laika.

NVA EURES vebināru dalībnieki varēs ne vien iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā un uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas, pārceļoties, bet arī dalīties savā pieredzē, kas gūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

 

NVA EURES konsultantu atbalsts pieejams ikvienam!

 

Ja Jums ir papildu jautājumi par darba iespējām Latvijā, sociālo aizsardzību (ģimenes pabalsti, bezdarbnieka pabalsts un tā eksports u.c.) vai starpvalstu nodokļu samaksu, aicinām sazināties ar

NVA EURES konsultantiem.

Mājaslapa: www.nva.gov.lv/eures

E-pasts: eures@nva.gov.lv

Facebook: www.facebook.com/eureslatvia

Linkedin: www.linkedin.com/company/eures-latvia

Piektdienās no 13.00 līdz 15.00 EURES čats: ej.uz/zze4

Projekts nr.7.1.2.1./15/I/001 „ EURES tīkla darbība Latvijā”