Valsts svētkos Daugavpils aicina uz “Dzelzs vilks” koncertu

Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltīto svinību ietvaros Daugavpils Kultūras pilī 18. novembrī plkst. 16.00 notiks rokgrupas “Dzelzs Vilks” svētku koncerts.

Ieeja ar ielūgumiem, kurus var saņemt Biļešu Paradīzes kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv/lv/event/122785 un Daugavpils Kultūras pils kasē, darba dienās no plkst. 16.00 – 19.00. Uzmanību! Ne vairāk kā 4 ielūgumi vienai personai.

“Dzelzs vilks” jau mazliet vairāk nekā trīs gadu desmitus ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm gan viņu mūzikas ierakstos, gan, esot viena no jaudīgākajām latviešu koncertgrupām. Ar 14 studijas albumiem un septiņām Mūzikas gada balvām azotē “Dzelzs vilks” nemainīgi pulcina koncertos visu paaudžu fanus, ik uzstāšanās reizē noturot klausītājus uz spēcīga mūzikas viļņa.

“Dzelzs vilka” klasika: “Uijā uijā nikni vilki”, “Balerīna”, “Oranži mati”, “Ļauj man tevi”, kā arī jaunākās dziesmas – “Tās vēl nav beigas” no populārās kinofilmas “Klases salidojums”, “Glāzes” “Tu vilki nakti”, “Bīstami vārdi” uz palikšanu iegūluši ne tikai raidstaciju viļņos, bet arī klausītāju sirdīs. 

Atzīmējot trīs desmitgades latviešu rokmūzikā, “Dzelzs vilks” īpašā programmā apkopojis sulīgākās dziesmas no dažādiem “Dzelzs vilka” daiļrades posmiem, tām pievienojot populārākās kompozīcijas un pavisam jaunas dziesmas, cerot uz jaudīgu tikšanos ar grupas faniem Latvijas svētkos Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92), 18. novembrī plkst. 16.00.

Pasākumu organizē Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde sadarbībā ar Daugavpils Kultūras pili. Atbalsta Daugavpils pilsētas pašvaldība.

Papildu informācija:
Diāna Soldāne
Daugavpils pilsētas pašvaldības
Kultūras pārvalde
t.: 65423601, 28378679
e-pasts: diana.soldane@daugavpils.lv
kulturas.pils@daugavpils.lv