SIA “Midis” – laureāts “Latgales reģiona uzņēmēju gada balvas 2021” nominācijā “Gada inovācija”

Godinot labākos Latgales uzņēmumus, Latgales plānošanas reģiona Latgales Uzņēmējdarbības centrs 2021.gada nogalē jau astoto gadu organizēja konkursu “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva”. Tā mērķis ir apzināt Latgales plānošanas reģiona teritorijā strādājošus uzņēmējus, kuri sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgalē, aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē. Konkurss veicina Latgales reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus reģionā.

Ar saistošu video stāstu starpniecību LPR vēlas iepazīstināt ar 2021. gada konkursa ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2020″ uzvarētājiem. Video pieejams šeit!

Vissīvākajā konkurencē starp 13 pretendentiem par laureātu nominācijā “Gada inovācija” kļuva Rēzeknes SEZ uzņēmums SIA “Midis”. Rēzeknieši izgudroja apmācību programmu kolaboratīvajam robotam MyCobot. Jaunais produkts ir unikāls un sociāli nozīmīgs – tas var tikt izmantots izglītības iestādēs, mācot skolēniem un studentiem programmēšanas pamatus, robotiku un attīstot loģisko domāšanu.

Esam patiesi lepni par SIA “Midis” uzņēmumu un tā uzsākto ceļu inovāciju jomā ne tikai Latgalē, bet arī pasaules tirgū!

Informācijai:

Uzņēmums SIA “Midis” darbojas informācijas un tehnoloģiju tirgū kopš 2010. gada, nepārtraukti ieviešot inovatīvus programmatūras risinājumus datu sistematizācijas, pārvaldības, izplatīšanas un uzturēšanas procesiem. Viens no uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem ir ERP sistēmu izstrāde. Uzņēmums MIDIS izveidojis pasaulē mazāko kollaboratīvo robotu manipulatoru myCobot. Tā ir lieliska iespēja sākt savu ceļu uz IT un automatizācijas pasauli īpašā saprotamā formā. MyCobot ir piemērots gan skolēnu apmācībai un attīstībai, gan programmēšanas principu apmācībai vecāko paaudžu pārstāvjiem.

Kontaktinformācija: www.midis.eu, info@midis.eu, (+371) 200 008 28, www.facebook.com/midis.rezekne/

Latgales plānošanas reģions pateicas par aktīvu līdzdalību konkursa norisē ikvienam, kas veltīja laiku, lai pastāstītu un iesniegtu pieteikumu par kādu no pretendentiem.

Ar plašāku informāciju par Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra darbību un sniegtajiem pakalpojumiem var iepazīties interneta vietnē www.lpr.gov.lv.