“Patvērums “Drošā Māja”” aicina pieteikties biznesa inkubatoram!

Vēlies uzsākt savu biznesu, kaut arī tev nav idejas? Vēlies turpināt iesākto biznesu un padziļināt iemaņas? Vēlies paplašināt savu uzņēmējdarbību un radīt jaunas darba vietas? “Patvērums “Drošā Māja”” Erasmus+ Projekta HERE – Social Economy of proximity ietvaros var palīdzēt jaunajiem biznesa entuziastiem, aicinot aizpildīt anketu  forms.gle/rBqwQocqPKjXGSQ86 un pieteikties dalībai biznesa inkubatorā!

Inkubatoram tiek aicināts pieteikties ikviens interesents – gan tie, kuriem ir tikai ideja, gan tie, kas jau veic uzņēmējdarbību un vēlas paplašināt zināšanas, un arī tos, kuriem nav ideju, bet kuri vēlas izmēģināt ko jaunu.

Inkubators darbu uzsāks 2022. gada martā. Paredzēts , ka tiks izvēlēti 10 dalībnieki, kurus atbalstīs vairāk nekā 120 profesionāļu no biznesa pasaules: eksperti mārketingā, finansēs, biznesa stratēģijā un citās jomās. Programmas ilgums būs 12 nedēļas.

Šajā laikā profesionāļu grupa apmācīs un vadīs dalībniekus, lai sekmētu uzsākt savu uzņēmējdarbību. Papildus tiks izsniegta uzņēmējdarbības rokasgrāmata, kas ļaus sekot līdzi mērķiem, kas jāsasniedz, un apzināt uzdevumus, kas jāveic, lai sasniegtu šos mērķus.

Inkubatora norises plānotas aci pret aci, tāpēc dalībniekiem jābūt iespējai pievienoties vai nu klātienē – Rīgā, vai arī regulāri pieslēgties ar tiešsaistes palīdzību. (Lai gan, COVID situācijai mainoties, ir arī iespējams, ka visa programma tiks realizēta tikai tiešsaistē).

12 nedēļu ilgumā programmā būs jāpiedalās aptuveni 10 stundas nedēļā. Galvenās sadaļas būs apmācības, treniņi un praktiskais darbs sava uzņēmējdarbības mērķa sasniegšanai. Šī ir praktiska programma, kurā organizatori mēģinās veidot iztikas avotu, kas radīs ienākumus.

Dalībniekiem tiks piešķirti 2 mentori un treneris, un sesijas notiks pēcpusdienās.

Lai izvērtētu zināšanas par uzņēmējdarbību un atbilstību inkubatoram, nepieciešams aizpildīt pieteikšanās anketu. Anketas aizpildīšana aizņem apmēram 20 minūtes. Pieteikšanās anketa pieejama šeit: forms.gle/rBqwQocqPKjXGSQ86

“Projektu “HERE – SOCIAL ECONOMY OF PROXIMITY” īsteno biedrība “Patvērums “Drošā māja”” un partneri. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība. Granta līgums Nr. 020-1-LV01-KA204-077456

Papildus informācija:
NVO “Patvērums “Drošā māja””
Tālr. (+371) 25723222
E-pasts: drosa.maja@gmail.com