Notiks informatīvs seminārs par stipendiju aktivitātes 2. konkursu

2. martā no plkst. 10.00 līdz 12.00 Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) organizē tiešsaistes semināru par Eiropas Ekonomikas grantu (EEZ) aktivitātes “Stipendijas” 2. projektu atlases konkursu. Seminārā aicināti piedalīties potenciālie projektu iesniedzēji no Latvijas augstskolām.

Seminārā varēs uzzināt par konkursa nosacījumiem, dokumentiem, projektu iesniegumu sagatavošanu un iesniegšanu sistēmā rsgrants.viaa.gov.lv.

Reģistrēties semināram iespējams tiešsaistē līdz 1. martam plkst. 16.00. Seminārs notiks latviešu valodā.

Stipendiju aktivitātes 2. konkursā pieteikšanās norit no 15. februāra līdz 19. aprīlim.  Vadlīnijas, dokumentus un plašāku informāciju par pieteikšanās procesu var atrast eeagrants.lv mājaslapas sadaļās izsludinātie konkursi un dokumenti.

Konkursa budžeta apjoms ir 335 986 eiro. EEZ līdzfinansējums sasniedz 285 588,10 eiro un Latvijas valsts līdzfinansējums – 50 397,90 eiro. Apstiprinātajiem projektiem atvēlēs budžetu no 10 000 līdz 200 000 eiro.

Konkursu rīko VIAA sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju un Norvēģijas Augstākās izglītības un prasmju direktorātu. Programmu “Pētniecība un izglītība” finansē EEZ/NO, bet aktivitātes “Stipendijas” finansējumu nodrošina Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) granti.